Jeremić spreman da se kladi da Tramp neće doći

Bivši ministar spoljnih poslova i predsednik Generalne skupštine UN o nastupu Srbije u Ujedinjenim nacijama

Ostavite komentar


  1. Pristinska strana je imala 25 sastanaka, a Srbija 50. Malo ste pogresili u proceni da su se vise trudili oni nego mi.

  2. Neki kažu da nije ali, po nekim karakterističnim osobinama, gospodin Jeremić je "pravi" Srbin. Sladji je inat, makar taj inat posekao i granu na kojoj sedimo. Sladje je pljunuti rivala makar se u tom upljuvku udavila i čitava Srbija. Neki su ga zvali nacionalistom, što je za sve prave nacionaliste neverovatna uvreda. Njegov nacionalizam se prostire samo do granica njegovih ličnih ambicija. Posle toga i preko toga ne postoji ništa. Slušao sam njegovu izjavu na N1 televiziji, koja zaista ume da odabere "pravu" ličnost, neću elaborirati kakvu? Poput onih ljupkih životinja koje koristi policija i, koje sa neverovatnom preciznošću nanjuše leš. Bio mi je simpatičan političar. Učinilo mi se da će biti drugačiji od ovoga što imamo. Prevario sam se. Njega, kao i većinu na srpskoj političkoj sceni zanima samo vlast. I "slast" naravno, odnosno, "kolač" koji ide uz vlast a gospodin Jeremić dobro zna ukus tog "kolača". Za vreme svog ministrovanja konzumirao je neverovatne količine te poslastice.

  3. Jedina ozbiljna politicka licnost u Srbiji je upravo Vuk Jeremic. Ceo svet ga ceni I uvazava samo nama bednicima ne odgovara. Srbin trpi sve, samo uspeh ne….

  4. U pravu je gospodin Jeremic 100%.Nasa vlast dobro radi propagandu,drugo nista.Pola africkih zemalja je pozvalo Trampa u posetu.I sta mislite da ce svaku posetiti.Ne postoji ni teoretska sansa da Tramp poseti Srbiju.Ovo ce sada biti kao neki adut ovoj vlasti,da bi se na kraju zavrsilo kao i sve.Pa ni Putin pre neku godinu kada su mu priredili paradu ne bi dosao da u to vreme nije bio izolovan od skoro svih evropskih zemalja.Neka pokusaju sada i recimo u naredne 2 godine da ga dovedu.

  5. Tadicevo cedo. Sve zna najbolje. Kladi se u nesto sto je i vrapcima poznato – najava posete Trampa je namenjena samo glasacima SNS.
    Kolega Mladen Mladenovicv sve u pravu

  6. Bravo Jeremicu. Sve ovo je očigledna farsa a dogovor je postignut i nije dobar za Srbiju. SNS ce se kao buniti i optuživati ali oni znaju da će Kosovo uči u UNESCO jer to je dio plana.

  7. Aj sad realno.Šta bi Tramp radio u Srbiji?
    i smo toliko beznačajni da je to smešno.
    Vučkova pusta želja.

  8. Па бре , коментатори или ботови, што сви ви кад вилоте Србију не пишете ЋИРИЛИЦОМ. постоје могућности у овој информатици да се пише Ћирилицом. Срамота за вас…… Питање радакцији да ли ће да објавите моје мишљење ?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.