Jeremić: Srbija neće biti slobodna dok Obradović ne bude oslobođen, a Vučić osuđen

Ostavite komentar


  1. Srbija je odavno slobodna, ali od posledica pogubne politike Jeremića, Djilasa i njima sličnih.

  2. Ne, Srbija ce biti slobodna kada se on i njemu slicni vise ne budu bavili politikom jer sve sto su dotakli za vreme svoje vladavine su i unistili.

  3. Ako je bojkot uspeo, kako je Jeremic tvrdio, otkud onda ovako ubrzane pripreme za izlazak na naredne? Nesto tu nije bas logicno

  4. Jeremić mora da se suoči sa realnošću, u Srbiji žive ljudi u slobodi , ne potpuno zadovoljni standardom koji imaju, ali svakako većim nego pre destak godina. Ima i nezadovoljnih, ali to su samo oni okupljeni oko njega, a zna da je takvih ipak malo.

      1. Rece ti sa sendvicom u rukama i punim ustima.A hoces li slati ovakve komentare kada vise nebude bilo sendvica?

        1. Narod se izjasnio izlaskom na izbore. A svako moze da smatra sta sloboda znaci razmislja o tome kako izgleda vodjenje drzave

    1. Sto Jeremic nepusti ove Srbe da zive svoj zivot a ne da on i njemu slicni opterecuju narod u vreme ove zdravstvene krize. Mesto ako je nekakav politicar da se potrudi da pomogne u ovoj teskoj situaciji ,on zloupoztrbljavs situaciju. Dali misli da smo zaboravili :ko je unistio vojsku,ko je potpisao priznanje Kosovs ,ko je unistio industriju,rasprodao fabrike u bescenje,kao neki lik u UN koliko se para nakrao,plate i koliko skupe dnevnice,i jos mnoge stvari u vreme vladavine DS-A. Nek nas oslobodi vise tih njegovih i njemu slicnih politicara od te nakaradne politike u svom licnom interesu,lopovskom sto su vec jednom pokazali.

    1. E onda si u velikoj zabludi.Nije sve onako kako Pink,Hapy,B92 i ostali kazu.Kada se budes osvestila,bice kasno.

  5. Sto mu ne nadjoste neki drugi posao,da covek prezivi? Sto ne skupiste neki novac, medjusobno,da mu pomognete? Tapsanje po ramenu,samo. Nije dovoljno. Ali,sta to vas briga

  6. koja je to stranka ?? Ko njih podržava ? pa oni ni sami za sebe ne bi glasali … Sramota , očekuju neki kredibilitet u narodu a javno se vesele u prkos svim merama i rastu broja obolelih

  7. A onda će se pojaviti neki novi „Jeremić“, koji će se, rukovodjen ovakvim mudrostima, konstatovati da „Srbija neće biti slobodna dok se Vučić ne oslobodi a Jeremić strpa u zatvor“?! I tako, u krug, u krug…

  8. Za vreme vlasti Vuka Jeremica Srbija se nije makla na bolje, sta vise krenula ne nizbrdo, a sad se tu pravi nesto pametan.

  9. Mozda njegova stranka razgovara sa ljudima,ali kada se Jeremic pojavi i izgovori ovakve gluposti svima postane jasno da nemaju nikakav cilj,a ni program osim vredjanja vladajuce stranke.

  10. E nema ništa zabavnije nego kad Vučićevi botovi „inteligencijom“ napadnu tekstove na portalu Danas-a.
    Kako li se tek Vučić nervira kad su mu botići ovako aktivni

  11. Ako Jeremić želi da oslobodi Srbiju od zla moraće da ide u samoizolaciju. Može da povede sa sobom i Vučića, a i neke opozicionare.

  12. Opet je našoj opoziciji Aleksandar Obradović, moneta za potkusurivanje, koji je iskorišćen za njihove dnevno političke potrebe.

  13. Srbija neće biti slobodna dok uzbunjivač iz „Krušika“ Aleksandar Obradović ne bude oslobođen

  14. Isti uslovi su bili i kad si ti sa svojim krimosima izlazio na izbore i pobeđivao. A znama kako nam je bilo posle. Vi se obogatili a mi ostali bez posla.

  15. Slobodu nemaju oni koji su Srbiju doveli do ruba propasti zbog svoih ličnih ciljeva pa im sada Vučić smeta.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.