Jeremić: Srbija se u Vašingtonu obavezala da zauvek prekine lobiranje za povlačenje priznanja Kosova

Ostavite komentar


    1. Prvi put sam glasao za Vučića iz uverenja, i zbog nečega što se zaista gradilo i radilo, drugi put sam glasao zbog Djilasa, Jeremića, Boška, Raduleta i sve bratije koje bi na silu do vlasti, a treći put sam birao manje zlo, i sve dok su razni Jeremić, Djilasi, Boškići na političkoj sceni, Veliki Vodja nema da brine za vlast. Kad oni odu u političku penziju, ili zatvor, otićiće i naš Voljeni Veliki Vodja.

  1. Srbija je u Vasingtonu jasno rekla da nema nista od priznanja Kosova kao nezavisne drzave.

  2. Sta je opet Jeremic hteo sa ovim? Samo pravi pometnju, a nista dobro za Srbiju, samo destruktivne namere i nista vise. Zar, kao takav, da se nada da ce voditi drzavu? Zalosno.

  3. Pa dobro, znači vratili su se na tvoju uspešnu diplomatiju podsticanja nezavisnosti Kosova na svaki način! Pa šta ti to smeta!? Peace and Love, brother! ✌️A pošto je Vučić tako divno nekonzistentan, nema ništa ni od selidbe Ambasade u Jerusalim, a ako se Tramponja oklizne na bananu i padne na ovim izborima, da viš’ što ćemo da stanemo sa odpriznavanjaima!! Aha!!!

  4. Govori puno i gotovo uvek potpuno pogresno kada se radi o spoljnoj politci Srbije. Ukanalio nas je sa njegovim detinjastim vodjenjem spoljne politike. Pomogao urusavanje DS i dolazak SNS na vlast. Dede i otac mu bili visoki funkcioneri sa profitabilnim funkcijama u SFRJ, a on podstice nacionalizam i podrzava snage koje su na kraju II Svetskog rata bile saradnice fasizma. Idi bre covece, nadji svoj sopstveni identitet i ostavi Srbiju na miru da krene u susret Evropi, evropskom standardu i vrednostima. Nama trebaju visoke plate, dobre skole, bolnice, uredna i efikasna administracija, a ne tvoje nacoske, identitetske fore za budale.

    1. Ih koliko smo puta samo nešto potpisali pa nepoštovali… Može Amerika sa tim dokumentima da obriše prašinu…

  5. Sad mi nije jasno. Da li „zauvek“ ili na period od godinu dana? Sto medija – sto verzija. „Iskopajte“ dokument i objavite ga. A o „liku i delu“ ovog „gospodina“, neki drugi put.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.