Jeremić: U svetu sledi borba oko vakcine

Ostavite komentar


  1. Covek je i ekspert za geopolitiku, zaista impresivno…ko pamti dovoljno dugo, neka samo u secanje prizove Kocu Popovica, eruditu sa Sorbone, pa Marka Nikezicam Mirka Tepavca, Lazara Mojsova, koji je takodje bio predesdnik Genelalne skupstine UN, ali u onoj postovanoj i frespektabilnoj diplomatiji velike JUgoslavije,,,Ne treba nikako zaboraviti ni prefinjenog i elokventnog Budimira Loncara, uvazavanog u najvecim diplomatdkim centrima, hvala bogu jos je ziv i bistrog uma. Samoljubivost i narcizam, Jeremicu, nisu dovoljni, kao i umisljenost i samoobozavanje, jedino si Tadica mogao ubediti da ti poveri poziciju koje nikada nisi bio dostojan.

  2. Znaci mi treba da se odupremo da Kina i Amerika ne naprave blokove i podele svet? Mozda imate nerealne predstave o sebi i vaznosti i na to imate pravo, ali bi trebalo da imate realniju sliku o Srbiji narodu u njemu i potencijalima.Jer vi ako pobedite rukovodicete malom Srbijom, to sto pricate je kad se kandidujete za predsednka USA.
    Inace vas podrzavam i cenim uz malu rezervu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.