Jeremić: Učešće na izborima u trenutnim uslovima je vređanje inteligencije običnog čoveka

Ostavite komentar


    1. I posle najpostenijih izbora moze bar polovina osvojenih mandata da se izgubi, zbog preletaca. (Ovo je cetvrti put da pokusavam u Danasu da objavim komentar na tu temu. Nije mi bas jasno zasto ne zelite da objavite. Zar je to nebitno?)

  1. Ovaj je pokazao svoju inteligenciju onim glupavim pitanjem za sud u Hagu kojim je Srbija sama sebi zabila fatalni autogol.

  2. Sve okej Vuče! Ali, zašto u Banjaluci sarađujete sa Dodikovcama i Vučićovcama? Nije mi jasno? Razlog je? Zbog?

  3. Ja se nadjoh uvredjen jos pre 10. godina, a moram da priznam da kako godine prolaze sve sam vise nezainteresovaniji, a manje uvredjen. Nekako likujem. Ukoliko bih samo prosao pored glasackog mesta mislim da bih osetio ogromnu kolicinu radioaktivnog zracenja koju emitujete svi zajedno a kao efekat izaziva raspadanje mozdane mase! Nije vam neki pos’o.

  4. Politicko delovanje opozicije u Srbiji predstavlja vredjanje inteligencije. Da li je moguce da kao lideri opozicije sednete I osmislite smislen plan delovanja? Bojkot vam je losa ideja. Bicete Jos gore skrajnuti Jos 4 godine. Nece vas biti nigde, stranke nece imati novca, doduse vi cete imati. Izaci ce vise od 50%. Utisak obicnog neopredeljenog biraca je da vas je sve u kompletu bas briga I za Srbiju I za narod.

    1. Vidim brineš za opoziciju kao da ti je iz oka ispala, al kad bi se zezali, znaš ti a i tvoji iz bunkera da je izlaznost bez većeg dela opozicije dobrano ispod 40 posto i to je sad noćna mora i zadatak za botove da amortizuju štetu lažnim veličanjem i zabrinutošću za opoziciju. Providni ste kao providna zavesa.

  5. Znam jedno. TEBI nista ne verujem. TEBE ne volim da vidim ni cuje. TI i tebi slicni su upropastili proteste. Zato cu bojkovati bojkot. A bojkotovacu i vlast belim listicem

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.