Jeremić: Vlast nema većinu, jedinstvo opozicije neophodno za pobedu

Ostavite komentar


  1. objavite moj komentar uz clanak o Vesni Pesic sta sam napisao pre Jeremica. Hvala,

  2. Dobro je da imamo ovo globalisticko djubre izabrano od Klausa Schwaba da sprovodi njegov Beliki reset u Srbiji. To ste svi Vi komunisti, postkomunisti, socojalisti, demokrati, a, Boga mi, i Vasi prijatelji nacional-socijalisti. Svi Vi ljubitelji filozofskog vodjenja drzave u vidu planske privrede i planske misli.

  3. Neka mi Jeremic samo objasni gde je na tome listicu u nedelju stajalo Vucicevo ime ili SNS

  4. Jeremic svojim ispadima i izjavama u vezi sa izborima dokazuje koliko se boji tih istih

  5. Jeremiću, jesi li siguran u to? Ja, a i niko od mojih nije glasao na referendumu, ali… Svi mi glasamo za Vučića 3. aprila. Šta misliš, koliko ima koji su glasali NE, a glasaće za Vučića? Tako da ti računica ne „pije vodu“.

  6. skinuti Vučića DAAAA…,ali tebi i bivšoj vlasti nikako ne bih dao glas. jer zbog vas je i ovaj došao.Treba nam neka nova ličnost

  7. Ja smatram da jedna stranka ne bi trebalo da vodi celu drzavu. Nego podjednak broj iz svih stranaka. Novi tim mladi ljudi,uceni ljudi. Tako bi svi bili zadovoljni,a ovako samo prepucavanje istih koji su zauzeli fotelje pre x godina i samo rotiraju. A ti narode ispastaj

  8. Jeremic sve dobro prica, a ne kaze koja opozicija da se ujedini. Na tu opoziciju sto misli nije mogla ni u DS da stane pa se svi razbezali u neka nova ulicarska udruzenja opet pocepani.

  9. Plan Jeremiča i ekipe je sledeći: stalno ponavljanje priče kako imaju većinu pa kad izgube na izborima pričaće kako su pokradeni, slede protesti, destabilizacija Srbije i pokušaj osvajanja vlasti na silu po cenu i građanskog rata….čovek je zlo, briga ga kako će i od čega običan narod da živi. Ako nemate ekonomiju, dobar standard nemate ni slobodu ni demokratiju, korupcija raste….

  10. Stidim se sto sam podrzavala SNS! U aprilu jedva cekam da glasam kao i celokupna moja sira i uza porodica i damo jedno veliko NE trenutnoj vlasti!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.