Jeremić: Vlast pokušava da sakrije predaju elektrosistema na severu Kosmeta

Ostavite komentar


    1. ukljucujuci i prekodrinsku republiku u paketu sa Dodikom i ratnim zlocincima.Pitanje je samo da li cemo to dozvoliti.

    2. Covek prica da vlast predaje elektroenergetski sistem na Kosovu zajednickom sistemu Kosova i Albanije ! A Sladja kaze : „Ovaj Jeremic ne zna sta hoce .“ Pa nije rec sta hoce ili nece ! Ako imas neka saznanja da nije tacno sto Jeremic tvrdi , reci . A ne samo : „BUP“ !! Pa sta bude !

    3. Izaći ćete na izbore ako bude uslova, a za te uslove očekujete da ih EU stvori u Srbiji. Ona ista EU koja je za prethodne izbore rekla da su bili prihvatljivi uslovi i priznala rezultate. I sad, čak da ovaj put i pomognu vama da dodjete na vlast, mi kao treba da verujemo da je to za dobro Srbije?

  1. na ,,severu“ kosmeta su dali opstine, policiju, sud(to je ocivao taj narod u ratua oni su dali u miru) sto ne bi dali ovo. I da bice to opet 5:0

    1. Kao neko ko je na Kosovu proveo dosta vremena,bas u severnom delu Kosovske Mitrovice mogu samo da konstatujem da ni Vi,ni Jeremic nemate pojma o cemu pricate!

  2. Prvo mi kao zemlja nikad to nebi uradili deo elektrosistema KIM-a je i dalje u sastavu naše zemlje i pripada samo nama. To su naše hidrocentrale i mi smo vlasnici toga.

  3. Od ovoga nema ništa, nemože se dati nešto što je vekovima unazad naše.To što su oni naučili da otimaju tuđe ne treba da im damo za pravo da i ovo uzmu.

  4. Elektrana je u našoj nadležnosti, državi Srbiji.Da li oni imaju pravo na nju, možda, malim delom.A to što hoće da otmu od Srbije nešto što im ne pripada to se neće desiti.Njihovih sramnih postupaka je dosta.

  5. Gospodine Jeremiću, ako Vam još niko nije rekao, Vi lično sa drugarima iz žute firme ste predali Kosovo i Metohiju. Gospodin Predsednik Vučić nema šta da predaje, zato Vama i treba neko novi koji je po volji zapada da odradi Vaš započeti prljavi posao.

    1. Pretpostavljam da nisi neki balavac ili običan bot prepisivač, da imaš u sebi bar malo savesti i trun poštenja i da se dobro sećaš 1999.godine…a posebno 10.juna te godine kada je milošević, tatko ove danas vlasne dece, predao KiM u ruke Nato-u i šiptarima, a zahvaljujući pokojnom Oliveru Ivanoviću severna Mitrovica i okolina do Jarinja, nije pala u ruke šiptarima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.