Jeremić: Vlast SNS-a će nestati kao rukom odneta, vezuje ih samo goli interes

Ostavite komentar

 1. Malo je pogresio, ovo se vec desilo ali sa vlascu DSa. Koliko ih je povezivao interes najbolje pokazuje to sto su odmah posle gubitka izbora pali na ivicu cenzusa, clanstvo ih masovno napustilo, ali i vodeci clanovi

 2. Građani biraju ,mi odlučujemo ko će i kada će da nas menja. To sigurno neće biti Jeremić i njegova ekipa lopovska. Zadvovoljstvo narod pokazuje svakim izborima pruzajuci punu podrsku stranci koja daje svoj maksimum za bolji zivot svojim građanima

 3. Sve ovo što je Jeremić rekao bilo bi tačno kada bi se odnosilo na Savez za Srbiju! Savez je pun bahatih propalih političara koje povezuje jedan cilj – rušenje Vučića. Oni su Srbiju ostavili u ruševinama iz koje je SNS jako uspešno vadi! Do raskola u SNS-u neće doći jer je na čelu čovek koga svi iz stranke podržavaju i dele iste vrednosti sa njim, dok se u Savezu ne zna ko će koga prvi pokopati! A što se tiče Kosova bolje bi bilo da ništa ne komentariše!

 4. Pa zar Bora Novakovic nije poslanik DSu Skupstini Vojvodine zasto ne vrati mandat pa pocne iz pocetka u Narodnoj stranci kako takvom coveku verovati isto vazi iza DJilasa,Jeremica,Borka Stefanovic,Tadica,Zivkovica,Cedu Jovanovica vratite se u Demokratsku stranku a ne cim izgubite neke pozicije osnivate stranku pa posle pravite koaliciju sa DS I postajete poslanici sa svim privilegijama ,sto je vama i jedini cilj.Ma dosta mi vas je vise.Ovaj bolesnik sa svojom kamarilom nakazni likova treba da vlada jos 20 godina.

 5. Sve je ovo tacno iz iskustvene percepcije Jeremica, DS se upravo tako raspao, a posledice vidimo i danas. Tamo gde je ideologija novac , a ne politicka ideja vidimo slikovito na delu DS-a.

 6. Jadna Srbija sa ovakom vlastu , sadasnjom i predhodnim ?
  Srbija zasluzuje mnogo bolje.
  Ima pametnih a ima i potencijala da s e ovo drustvo oporavi , ali kako kvalitetne kadrove izgurati na pozicije vlasti?U Srbiji ej to jako tesko ?
  Ali kada gradjanima dojadi beda valjda ce s e opametiti ?

 7. Potrebno ej da obilazite svaku porodicu u svakom gradu , i da pricate sa njima o mesecnim prihodima i mesecnim troskovima ?Time cete napredovati u pravcu da svaki gradjanin bude svestan kako zivi ?To je jedini nacin da uspete u prikupljanju veceg broja glasova nezadovoljnih gradjana kojih je vecina u Srbiji ?

Ostavite komentar

Politika

Naslovna strana

1. oktobar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.