Jeremić: Vučić će se preigrati i moraće brzo da raspiše nove izbore

Ostavite komentar


  1. Samo da Jeremic ne brine o legitimitetu Parlamenta ! Najpametnije da vodi taj bojkot,za drugo i nije, sem da smislja provokacije na racun vlasti !

    1. Kampanja se seli sa malih ekrana na drustvene mreze, pink vise niko negleda osim moje babe. Opozicija to mora iskoristiti. Mladi, pametan, pristojan svet je na internetu, a ovaj polupismen svet neka gleda pink.

  2. U prevodu, samo ja i meni bliski su ovlašćeni da vladaju i izdaju sertifikate za to.

    1. Dok se ti pitaš nešto nema on brige, ali pošto je narod počeo da se pita tu može biti svašta.

    1. Eeee pametnog li čoveka. Izbori će opet biti posle izbora. 😀 Je li se drogira, šta li????

  3. Kako je ovaj Jeremić samo pametan. Gde još postoje izbori posle izbora?! Pa Jeremiću bi jedino odgovaralo da mu se samo preda vlast.

  4. ‘Oće,’oće, i samo ćeš ti izaći na te vanredne izbore i opet izgubiti.Preigrao si se ti,pa umesto da si radio za šta si bio izabran,ti si Sundjer Bobe radio za svoj džep i razne ambasade,koje ti još zahvaljuju,u vidu isplate dolara i evrića.Čibe bre.

  5. Kakvo bre finansiranje iz budžeta ! To bi trebalo doneti zakon da se stranke finansiraju od članarine svojih članova . Pa ko voli nek izvoli . Ali , normalno da niko neće doneti zakon koji njemu ne odgovara . Treba pitati ovaj narod naš , kakav je takav je , da li da se stranke finansiraju iz budžeta ili ne .

  6. lol… i zamislimo raspisu se novi izbori i vucic i dacic odluce da bojkotuju, i izadjete samo vi iz SZS, i canak, ceda, itd… hoce li evropa da prizna takve izbore i takvu vlast? ovi iz opozicije kao nezrela deca, igraju se svaki dan, ali bez trunke mozga u glavi…

  7. Biće opet novi izbori, ali za četiri godine. Možda do tada Vuk i nauči svoju ulogu u predstavi napamet.

  8. Ovi iz mesanog braka,poluSrbi,jer Jeremicevi ujaci,a samim tim i nj.mati,bili su Bosniaci muslimani,ako se jos zna da su ni.ujaci,Hamdija i Hakija Poaderac bili komunisti,i to tvrdi,eto Jeremicu,kao i svim ostalim sumnjivim Srbima,da se dokaze.Oni moraju biti 3x veci Srbi od obicnih!

  9. Upravo bojkotom izbora se Vucicu omogucavaju jos 4 sigurne godine na vlasti. Vi koji verujete u njegov demokratski kapacitet, brigu za legitimitet skupstine, morale dileme I slicno ste u velikoj zabludi. Njemu je bitno samo da ima vecinu u skupstini I da nastavi da vlada kao do sada. Naravno malo ce da se pravi uvredjen, kao i uvek, ali bojkot samo njemu odgovara. Gradjanima bez ikakve borbe Jos 4 godine ovakve vlasti…

  10. Dechache,mnogo si ne realan…ti da si iole valjao ostao bi tamo u U N….Onoga dana,kada si neartikulisano zapenio i drao se kao lud,video Sam da ti je stalo samo do vlasti….Nistaod toga

  11. Gospodin Vuciti punu podrsku od svog naroda ya koje je do sada i previse uradio i dokazao da se bori za svoju drzavu koju uspesno vodii , ovo ce biti zasluzna pobeda , a 26 aprila ce sve protivnicke partije videti procente i kojima cemo pokazati koliko ima podrske srpska napredna stranka .. Samo jako doo sigurne pobbede odbic ce dobrojavamo sitno. Ziveo gospodin Vucic…

  12. Jeremicu ti si se igrao sa Amerima u vezi Kosova pa si se zaigrao tako da pokij se i cuti.

  13. Jeremicu je vrlo teško pogotovu sad kad je cenzus 3%
    Nezna šta ce pljunuo je pa razmišlja dali da lizne ili ne
    Obecao Djilasu Bojkot
    A Oce na izbore duša ga boli

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.