Jeremić: Vučić i Tači dogovorili vojsku

Ostavite komentar


  1. ‘Ajmo botovi, … svasta ovaj govori o vasem Svetom Aci Radikalskom!!! Recite mu da je Aca dobar, da vas voli, da nikada ne bi prodavao siptarima Kosovo u Rimu, i da se nikada necete iseliti iz Srbije dokle god je on na vlasti i mozete da glasate za njega!

    1. Molim vas da ne pričate i širite laži. Fahrijev mali ne bi nikad radio na štetu Srbije.

  2. Jadno i bedno?! Tako nisko, da nize ne moze biti?! Siguran sam da se ovako ne dobijaju glasovi. Ovaj je vec jednom „spasavao“ Kosovo i Metohiju. Videli smo kako smo prosli. Mislim da gospodin Jeremic, kada su licni interesi u pitanju, veoma podseca na Seselja, s time, sto je Seselj spreman da zbog toga zrtvuje svoj zivot a Jeremic samo necije tudje zivote.

      1. Ostavio sam i ime i prezime. Verovali ili ne, za mene je prezime daleko vaznije od imena. Uostalom, zasto se „svadjate“ sa imenom a ne sa komentarom, koji vam se, ocito, ne dopada?

  3. Ništa nije transparentno kada je u pitanju politika naše vlasti prema Kosovu. Šta je to obećao Nikolić i Vučić Merkelovoj kada su došli na vlast 2012. godine, to niko ne zna. Sumnjivo je i to što je Bler savetnik i Vučićev i prištinskih vlasti istovremeno. Kada se čvor rasplete, saznaćemo. U svakom slučaju jasno je da je Vučić u nameri da postigne revolucionarni dogovor sa Prištinom i „zaradi“ Nobelovu nagradu za mir, došao do totalnog debakla, jer je za svetsku diplomatiju još uvek „zelen“. Bez ozbiljne međunarodne konferencije neće biti postignut sporazum jer Srbi i Albanci ne mogu sami da se pomire, a što se kosovskih vlasti tiče oni su jedna necivilizovana, neodgovorna banda mafijaša i dok ne pronađu nekoga ko je ozbiljan lider i političar, ne bi trebalo ni pregovarati sa Albancima.

  4. Nema fer izbora dok se ne promeni Zakon o izborima. Sve drugo je trla baba lan da joj prodje dan.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.