Jeremić za Danas: Nije narod u Beogradu glasao za to da se Vučić i Đilas dogovaraju oko sudbine prestonice

Intervju predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića o daljim koracima i odnosima unutar opozicije

Ostavite komentar


  1. Čenu sve ovo.? Imajte milosti prema gradjanima koji glasaju za opoziciju.Hajde da sačekamo i ako je neko izdao onda cemo ga pljuvati.

  2. Zar niste mogli međusobno rešiti vaše sukobe nego ovako na ovakav ružni način iznositi pred birače. Mnogo smo tužni i razočarani a dali ste vetar u leđa Vučiću.

  3. Narod i nije glasao jer nije imao za koga!!!! Glasali su samo obojeni strankasi!!!

  4. Ne znaš ni ti ni vi šta ćete,narod kakav god da je,glasa za SNS,ali i vaša opcija ima pristojne glasove. Sada kada udjete u parlament pa pričajte šta imate,ok vi hoćete ulicu revoluciju,ali sam narod to neće,a i ko ste vi da vladate opet ? Kakva je ideja,kao nešto da se sudi Vučiću,ok a šta narod ima od toga ? Kakav je plan za ekonomiju,Kosovo,Republiku Srpsku,vi ste rekli kako šta,ali to isto govori i Vučić SNS,što bi narod glasao za isto?

  5. Jeremić i Đilas nisu mogli zajedno ni u DS. Jeremić je političar , Đilas privrednik-operativac. Jedinstvena lista i kandidat za predsednika/gradonačelnika nisu istaknuti zbog premišljanja i kalkulacija. Tj. politiziranja. Vuk će biti ozbiljan igrač kad nauči da radi, a ne filozofira, a Đilas kad shvati da ne može sve na juriš. A Moramo i Ajmo ljudi bi trebalo da shvate da su suviše slabi, i da moraju da većina.

Ostavite komentar


Politika

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima 10

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima

Predsednik Kine Si Đingping je večeras, po dolasku u Beograd, poručio da mu je veiko zadovoljstvo što je u zvaničnoj poseti Srbiji "na srdačan poziv predsednika Aleksandra Vučića". Si je i u ime Vlade i naroda Kine "uputio srdačne pozdrave i najbolje želje prijateljskoj vladi i narodu Srbije" i izrazio uverenje da će poseta "biti plodonosna i otvoriti novo poglavlje u odnosima Kine i Srbije".

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.