Jeremić za Sputnjik: Vojna neutralnost ključna za budućnost Srbije, uvesti savremeni vojni rok

Ostavite komentar


  1. Mislim da je Djindjic bio sposoban da popravi, Vucic je sposoban da pokvari (i to treba umeti) a Jeremic je sposoban da prica i glumi velicinu spektakularno neuverljivo. S kojim autoritetom nije mi jasno, osim cinjenice da je stukao milion dolara iz drzavne kase za Miladina Kovacevica, sto mu se stranka skoro raspala i sto dobija smesno mali broj glasova. Cije god da zastupa interese taj neko moze naci boljeg i uverljivijeg kao od sale.

  2. Jeremić je u zadnje preme počeo da normano ‘komunicira’ sa narodom i da ima uravnotežene političke stvove. Koji su prijatni za uho i potencijalnim SNS glasačima. Zalaže se za nepriznavanje Kosova, predlaže vojnu neutralnost, savrmeni vojni rok, protiv je uvođenja sankcija Rusiji. Sve su to jasni politički stavovi koje se ne mogu čuti od ostalih opozicionih političara.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.