Jeremić: Zapadni Balkan čine kleptokratske diktature, čir puca u Crnoj Gori

Ostavite komentar


  1. Jedan od razloga zbog kojih je Tadic izgubio izbore je i Vuk Jeremic. Junosa koji je postavljen za ministra iako je zavrsio neki smesni fakultet za fiziku, umesto u Evropu, gurao nas je u izolaciju. I to mu nije bilo dosta vec je svoju nacionalisticku pricu nastavio i u Njujorku, gde nas je debelo obrukao, potrosivsi ogroman novac. A sada na Harvardu, umesto da brine o Srbiji, potvrdjuje zalosnu cinjenicu da ogromna vecina srpskih politicara jos uvek ima pretenzije prema susedima. Dakle, gdine Jeremicu, neka Crnogorci biju svoje bitke, a vi nama objasnite ZASTO bi iko u Americi ili Evropi podrzao opozicionare koji nisu u stanju da shvate REALNOST, vec i dalje sanjaju veliku Srbiju?

    1. Izvrsno. Bravo. Tekstu nema nista da se niti doda niti oduzme…

    2. Kada nekome prigovarate za izreceno navedite sta je taj rekao pogresno… Jeremic je rekao: 1. Da balkanske zemlje nisu izlecene od diktature. 2. Da u CG jedan rezim vlada od 45. a jedan covek 30 godina. 3. Da je CG donosenjem ovog zakona pogazila osnovna ljudska prava… Sada mi Vi recite sta tu nije tacno, a ne kada nekoga ne mozete demantovati odma je nacionalista, ili suprotno izdajnik itd… Eto ja sam siguran da bi Vi draga profesorko prvi skocili da je Srbija donela zakon o oduzimanju imovine katolickoj crkvi ili islamskoj zajednici u Srbiji… Siguran sam da bi ste to monentalno okarakterisali kao najgori sovinizam ( sto bi i bio)… Naravno kada je na stetu Srba onda je to ok… Sto neko rece, potpuno je normalno da neko voli i podrzava svoj narod, osim ako je taj narod Srbski.

  2. „Zamislite da u Bostonu milion ljudi izlazi na ulicu dva puta nedeljno mesecima…“ i da su svi koji protestuju Meksikanci koji negiraju pripadnost Bostona USA i hoce da bude deo Meksika.

    1. Ma hajde! Kakvog li poređenja. Onoliki pa još atohtoni narod prozivati nekakvim došljacima ima dva koloseka: jedan je netrpeljivost – ksenofobija što ne priliči, pretpostavljam, jednom građanisti, drugi je što takca ideologija ima svoje sekularno sveštenstvo verovatno i hramove i ne treba se mešati u stvari druge verske zajednice. Amin

    2. Jedno je tražiti da neko bude deo druge države, a sasvim drugo kad neko neće da promeni veru za večeru,malo si pobrkala lončiće,ali,ajde… Važno je biti protiv Srbije.

    3. Neko rece njsta pametno nijeste rekli, a ja bi rekao da nista pametnije nisam cuo u ovim komentarima.

  3. Mislim da Vuk Jeremnić ima najmanje prava da bilo šta sada pametuje jer kada je bio na vlasti umesto u Evropu, da nas je gurao, on nas je u izolaciju. I to mu nije bilo dosta već je svoju nacionalistčku priču nastavio i u Njujorku, gde nas je debelo obrukao, potrošivši ogroman novac.

  4. Moram ovog puta i sam odreagovati i skrenuti paznju gospodinu Jeremicu da bi trebao svaki gradjanin Srbije, svaki Srbin koji zivi u CG pa i ostali, smoci snage i zelje da odu u CG, odu u crkvenu povorku i izraziti protest protiv zakona koji je nakaradan i koji je pisan u krugovima britanskih i siptarskih obavestajnih agencija!!!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.