Jerkov: Tačno samo da zbog svađe Mihajlovićeve i Đorđevića kasni zakon

Iz tela kojim predsedava Mihajlovićeva zvali su me da odlože sastanak i to je sve, navodi sagovornica Danasa
Poslanica Demokratske stranke za Danas tvrdi da potpredsednica Vlade ne šuruje sa opozicijom

Ostavite komentar


  1. Pa ovo je smesno , u prosloj deceniji smo imali tv duele i svadje ministara iz iste vlade. A to sto postoji veza DS-Mihajlovic nije ni za komentarisanje , SNS treba da je izbaci i iz stranke i iz vlade.

  2. Najveci kompliment koji neko u politici moze dobiti, je da ga pljuje "gdin" Djukanovic! Zato ne treba obracati paznju na izlive ovoga coveka.

  3. Zorana i Jankovic kao brat i sestra, ne zahvalni, lopovi, niko se ne moze osloniti na njih, a ti zorana posle sve prva brukas sns.

  4. potpredsednica si vlade zorana, tebi ta pozicija ne odgovara i sad pljujes i napadas prva sns. svako bi da je na tvom mestu ali ti si olos koji nista ne ceni

  5. Nema nikakve razlike između te Zorane i Jerkov.našle su se te dve.Zorana da ima časti i morala momentalno bi podnela ostavku na sve funkcije.

  6. E kada vi branite Zoranu Mihajlović gospođice Jerkov jasno mi je da je ona trojanski konj u Vladi.Pod hitno je treba izbaciti iz Nemanjine 11.

  7. Da li je dozvoljeno na vašem sajtu objaviti ovo? Ekstremi ovim zakonom žele da: krše pravo na rad građana; uvode prinudni rad privatnim poslodavcima (i to prekršajnim gonjenjem ukoliko ne rade posao države prikupljanja podataka o "rodnoj" ravnopravnosti); prisilom nameću obavezu onima koji zaista diskriminišu da iznose dokaze protiv sebe (za šta se može reći da je teško krivično delo iznuđivanja iskaza – i to učinjeno prema mnogo ljudi na nacionalnom nivou); uništavaju tržište rada i sve dobrobiti koje nosi, a naročito veće javne prihode i sticanje većih znanja i sposobnosti tržišnim podsticanjem rada na sebi i profesionalnog usavršavanja; ponižavaju žene govoreći im da su manje vredne pa je zato potrebno pravnim nasiljem zaposliti ih. Međutim, to nije sve. Treba mi čitav tim pravnika samo da nabrojim sva teška, sistemska, ekstremna, nasilna, stalna i masovna kršenja ljudskih prava koja nam spremaju. Hoće da definišu nasilje prema ženama između ostalog i da su to: "… sva dela rodno zasnovanog nasilja koja dovode ili mogu da dovedu do … ili patnje za žene…" Dakle, ja patim zato što je neko nešto uradio i zato će država da štiti moj subjektivni osećaj žrtve a ne zaista ljudska prava. Isto kao što je urađeno nedavno u tzv. krivičnom delu polnog uznemiravanja. Ukinuti svo javno finansiranje političkim tzv. nevladinim organizacijama, kao i svaku mogućnost njihovog učešća u radu organa javnih vlasti radi donošenja odluka.

  8. Iste ste vas dve tako da i vama i Zorani Mihajlović preporučujem da se priključite Jankoviću.Tu ima da pronađete sebe!

  9. Svojim postupcima Zorana Mihajlović nije dostojna da bude ministar u Vladi a svakako da je treba izbaciti iz članstva SNSa.

  10. Treba da objavite da će u slučaju tzv. govora mržnje pravo na podnošenje tužbe u parnici protiv medija (što već sada imaju a biće još šire i protivpravnije definisano), imati i "pravno lice čija delatnost ima za cilj zaštitu ljudskih prava u slučaju povrede zabrane govora mržnje…" (član 102 stav 2 Zakon o javnom informisanju), dakle – ekstremne organizacije koje zagovaraju tzv. Zakon o rodnoj ravnopravnosti. Praktično, doći ćemo u situaciju da će sve što ekstremi kažu da je govor mržnje, i to prema njihovim nakaznim i nasilnim ideologijama, biti korišćeno kao batina protiv medija. Naročito će to biti slučaj sa tzv. politikama identiteta gde će razne mentalne bolesti biti proglašavane identitetima i gde ni vi ni bilo koji drugi medij nećete smeti da pisnete protiv toga, kao i sa tzv. definicijama "rodno" zasnovanog nasilja i nasilja prema ženama, koja su u Nacrtu definisana tako široko i protivpravno da će biti nasilje i govor mržnje – sve što nasilne i ekstremne organizacije kažu da jeste. Sve se to radi paralelno sa tzv. "rodno" odgovornim budžetiranjem, što jeste i biće trošenje novca građana na uvođenje i zadržavanje ekstremnih ideologija u naše društvo, kao i na "borce i borkinje" za "rodnu" ravnopravnost. Objavite ako smete…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.