Ji: Zašto diplomatski status ruskom centru?

Ostavite komentar


  1. Da se iz teksta ne vidi jasno ko je sve ovo izgovorio, pomislio bih da su to reči nekog visokog zvaničnika iz EU. Ovaj ne da "podržava evropske integracije Srbije", već (kao i svi drugi iz USA) daje precizna uputstva kakve korake da preduzimamo i jasno poručuje da okrenemo leđa Rusiji. Ali se u jednoj stvari potpuno slažem. To je izjava da se ne može istovremeno sedeti na dve stolice, Ako predsednik Vučić i vlada Srbije stvarno misle da se to može, onda su veoma naivni. "Jer, ko nije sa USA (i sa EU), on je protiv njih!" Uvek će sa njihove strane biti raznih diktata… Ali sam ubeđen da narod Srbije sigurno neće dozvoliti svojoj vladi da se na kraju lagano prepustimo zahtevima zapada.

  2. Tako je to kad““ vlast a samim tim i spoljnu politiku vode,diletanti,udbasi i velikim delom krivci za sve sto se desavalo na prostorima bise YU !!!

  3. Bas me interesuju odgovori Vucica, Vulina i Dacica. Osim ako ova ostra poruka nije fingirana da bi izazvala odredjenu posledicnu reakciju i pruzila sledecih dana politicki alibi novoj i iznenadnoj i "iznudjenoj" politickoj odluci u skladu i interesima, namerama i zeljama USA, velike Briranije etc… U ovom licnom misljenju nikoga ne vredjam i ne upotrebljavam nedolicne reci.

  4. Opa bato, znači to je glavni razlog za vaskrsavanje Vesli Klarka, koji je nama dobro poznat ali ne po dobrom. Sada je Ji došao da u stvari pokaže kako hladni rat još uvek nije gotov za neke ljude…

  5. Ova neprijatna njuška diktira nekome šta će i kako će, a puna im usta "demokratije". A šta će amerima BONDSTIL i od koga su dobili dozvolu da okupiraju taj deo Srbije? Što mu Vučić,Vulin i Dačić ne postave to pitanje?

  6. Ovaj centar u Nišu je Amerima noćna mora i neće se smiriti dok ga ne ukinemo. Sa druge strane Rusija bi prekinula odnose sa nama što bi bilo kobno. Bolje nam je da nastavimo da balansiramo.

  7. Ako već Amerika ima svoju vojnu bazu na teritoriji Srbije zašto nebi Rusija imala svoj humanitarni centar!

  8. Bravo gospon Ji!Makedoniju ste izveli na prav put,nadam se da to mozete i sa Srbijom.Tesko ce biti pored ljudi kao sto su Vulin,Dacic,Vucic,Nikolic…ali USA je USA.Sredite Balkan jednom za svagda!!!

  9. Da li može Ji da objasni zašto su oni okupatori sa postavljanjem svoje dosovske marionete 2000-te dobili kao vojna sila diplomatski imunitet u Srbiji? Mnogo vam se žuri, ali vi ovaj put nećete birati kada će rata biti.

  10. Kada su ovde bile poplave ne secam se da su americki specijalci spasavali ljude,mislim da su ipak ruski bili.Eto odgovora.

  11. Mi se ne mešamo u američk stvari, ne znam zašto oni to rade sa našim. Država Srbija ima prava da odlučuje kome daje diplomatski status.

  12. Iz istog razloga iz kojeg je USA (SAD) dobila diplomatski status za svoje vojne snage koje prolaze ili se nalaze na teritoriji Srbije. Pri tom USA (SAD) u poslednjih 30ak godina nijednom nije pokazala dobre namere ka Srbima, naprotiv, svi postupci su bili jasno neprijateljski. Tako se i ovo saopštenje može tumačiti kao ultimatum. A Srbi loše reaguju na ultimatume. Čudi me zašto USA (SAD) nema malo bolje analitičare koji bi im objasnili da se sa Srbima najlakše posao završava "na lepu reč". Ček, ček…A možda i jeste cilj da se izazove reakcija Srbije koja bi poslužila kao povod za … šta? Uf… setih se Rambujea.

  13. Diplomatski imunitet ruskom centru neće pomoći da Srbija dostigne EU stanarde i dobije članski kartu, ali će ojačati odnose sa prijateljima Rusima. To smeta gospodi iz EU?

  14. Uništavate redom po celom svetu, a smetaju vam dobri odnosi Srbije sa prijateljskim državama. Bruka

  15. Ta braca Bitici su bili sovinisti i teroristi a ne nekakvi humanitarni radnici a Amerikanci neka pokazu privrzenost kaznjavanju ratnih zlocinaca na licnom primeru, neka kazne one koji su poubijali srpske CIVILE u bombardovanju, one koji su dozvolili Albancima zlocine i etnicko ciscenje na Kosovu ili neka se odreknu ratnih zlocinaca Tacija i Haradinaja.Nego, isto tako bi mogli da pitamo i sta ce americkim vojnicima i osoblju imunite na teritoriji Srbije? Uglavnom, ovakve izjave samo povecavaju broj onih kojima je muka Amerike i koji se okrecu Rusiji. I to se ne okrecu Rusiji zato sto Rusija pomaze ili zato sto su braca, nego samo zato sto je vec svima muka ovog americkog licemerja, naredjivanja i ovakvih trecerazrednih Klintonovih botova koji dolaze ovde i ponasajau se kao da su vlasnici Srbije a mi ovde robovi koji ima da slusaju njihove naredbe.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.