Joksimović: Ne očekuje se da Srbija prizna Kosovo

Ostavite komentar


  1. Narodnu izreku““““ Cije su ovce toga i livada““““ ne shvataju ili ne zele da shvate oni koji se u Srbiji bave problemom Kosova .Trebaju da shvate da povratka na staro kada je Kosovo u pitanju nema pa im preostaje da izdejstvuju sto je moguce bolje uslove za zivot naseg naroda na Kosovu a sa druge strane odlaganje resavanja tog problema i tapkanje u mestu ce ici samo na stetu naroda Srbije koji kada je egzistencijalna strana u pitanju na veoma niskom nivou.

  2. Довољно је да прећутно прихвати Приштинско чланство у Уједињеним Нацијама.С““обзиром да је то "непризнавање",Брисел ће наградити Београд и ово ће бити предуслов за чланство у ЕУ.Опет водимо са 10:0.Дакле,ми цело време испуњавамо предуслове,зато и добијамо празне,шарене,Бриселске шкољке.После 2025.године кад коначно почнемо да разговарамо и о условима за чланство,Брисел ће дотле рестаурирати Жуту Кућу и слаће нас у њу на лечење без ес-се-меса!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.