Još jedan poslanik Samoopredeljenja pozvao Kfor da rešavanje barikada „prepusti“ Kosovskoj policiji

Ostavite komentar


  1. Ili su sto posto sigurni da će ih zapravo NATO zaštiti ako naprave još veći haos,ili se utrkuju u praznim pričama,jer i na prećutnu saglasnost alijanse da oružane snage Srbije smeju imati pristup ili čak intervenisati ( u slučaju radikalizacije situacije na terenu) može se pretpostaviti u koliko bi opština prestali da se pitaju,mislim da je to dosta više od 4 i mislim da je i njima u interesu,konstruktivni (ali stvarno) dijalog.

  2. Nesmese od naroda silom skloniti barikade zahtevali su te zahteve i trebaju da se postuju to je pravo naroda i da se zlo od tudje zemlje i naroda sklone !!!

  3. Kamo lepe srece kada bi kosovska vlada trazila Zajednicu Albanskih Opstina u presevskoj dolini,zatim da traze da kosovska policija stiti albanski narod,da se sve sto traze kosovski srbi i Srbija,trazi od Srbije.Pa da se ako bude potrebno naprave i barikade na jugu Srbije,onda bi mozda oni trezveniji bili vise fleksibilniji i razumljiviji kad su sve ove huskacke sabotaze u pitanju.Voleo bi,ne da bi ljudima otezao zivot,nego da i srpski narod u unutrasnjosti shvate sta sve rade kriminalne bande nahuskane od vuciceve politike na Kosovu.Mi (vi)celo vreme pricate o kosovskim srbima,a niko od tih sovinista i huskace i ne spominje da tamo zive i albanci,bosnjaci i drugi nesrbi.Oni postadose narod drugog reda u svojoj drzavi.Sto je dosta,dosta je.

  4. Jedna igra koja ima za cilj, da Vučić prizna Kosovo, ali da ga u srpskoj javnosti nije priznao, štaviše da je junak, nažalost, biće upamćen, već je to sasvim dokumentovano, kao izdajnik.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.