Jovan Komšić: Ideja bojkota izbora demobiliše građane na lokalu

Ostavite komentar


  1. „Jovan Komšić: Ideja bojkota izbora demobiliše građane na lokalu“. Bojkot je operacija koja spašava Srbiju od okupatora što je razara. A za tako radikalnu operacijua potrebne su žrtve.

  2. Gospodine Komsicu,
    Lepo je kada je zenina rodjena sestra Guverner NBS pa se dobiju odredjene privilegije i deca zaposle ali je ne karakterno da se jedno prica pre privilegija a drugo dok se ucestvuje u nepotizmu.
    Vi ste mi bili profesor i znam sta ste pricali i kakav stav ste iznosili do momenta kada ste na direktan ili indirektan nacin poceli da imate privilegije vladajuce stranke u Srbiji.
    Mene je malo sramota da citam ovo…

  3. Profesore Jovane Komsicu,
    Predajete na priatnom fakultetu gde je sestra (guverner NBS) Vase supruge doktorirala. Koliko se secam taj doktorat je izazvao sujmnju akademske javnosti da se radi o plagijatu koji fakultet nikada (gde radite) nije hteo da dostavi na uvid javnosti. To znaci da ucestvujete u jednoj necasnoj delatnosti ali ste skloni da moralisete u javnosti. A o nepotizmu nekom drugom prilikom.

  4. Svi u Novom Sadu znamo da je vasu decu zaposlila vasa svastika guvernerka. Tako da je sve sto izgovorite devalvirano.

  5. Drugi rečima pošto su Vučićevi izbori namešteni i falsifikovani onda izađimo na takve kakvi su da im damo legalitet

  6. Nisam znao da je u Danasu cenzura i da ste amputirali demokratiju. Nijedan kriticki stav niste objavili o ovoj gromadi od coveka ciju je decu pozaposljavala svastika, guvernerka, moraliste, prof. Komsica.

  7. Svako ko ima pameti doći će do ovog zaključka. IPredaće i Šabac Vučiću, bukvalno jedini slobodan grad u Srbiji sa slobodnom lokalnom (i internet) televizijom. Zakopaće nas ove sebične i neinteligentne „poglavice“.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.