Jovanov: Đilas stoji iza „1 od 5 miliona“

Ostavite komentar


  1. Stvarno je jadno što izbacujete clanak od 5 reci gde sns funkcioner izjavljuje nesto. Sramota na sve strane.

  2. Neka Jovanov koji je poznat po davanju nepromisljenih izjava gleda u dvoriste njegove SNS i ne brine ko stoji iza pokreta 1 od 5 miliona.Pokret ima puno mladih pametnih clanova koji ce daleko bolje misliti o buducnosti Srbije od Jovanova i njegovih partijskih kolega.

  3. Jovanov, može se zaključiti da je akutna noćna mora zvana „Đilas“ prešla u hroničnu moru pa nebi bilo loše da promeniš terapiju.

  4. Nadam se da je do sada već svima jasno koliko je dotični gospodin Đ. lagao ljude da se mrznu na ulicama za džabe, dok se on baškario na egzotičnim destinacijama.

  5. Ovi pozivi režima da se izađe na izbore kada AV drži skoro sve medije u šaci, a sve da bi se za režim napravila iluzija demokratičnosti, podseća me na ono kako šibicari pecaju naivne. A posle, kad ih prevare, naivnima nije jasno kud se dede kuglica. Pa bila je tu, siguran sam…

  6. Nista se drugo od njega nije ni ocekivalo…ovaj pokret i njegov izlazak na izbore pokazuje da je Djilas zeljan vlasti ali da je miljama daleko od nje…a vec smo i culi da je on glavni finansijer pokreta…

  7. Bilo je za očekivati da se ovako nešto desi sa Pokretom 1od5miliona. Bilo je pitanje vremena. Ja sam ubedjena da je pokret, ustvari, Djilasova omladina i da on na ovaj način hoće da uđe u Skupštinu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.