Jovanov: Nemoguće govoriti o sprezi korupcije i politike, a da se ne pomene Đilas

Ostavite komentar


    1. A još više je nemoguće da na svako pitanje koje je neprijatno i nije naručeno sns predstavnici ne odgovaraju sa:“Đilas lopov, Boško fašista, Jeremić kriminalac…“

  1. Dragan Đilas, pokazao je da mu je lični interes bio važniji od opšteg. Ne verujem da se ta osobina može promeniti kod ljudi.

    1. Sta je to Djilas iskoristio za sebe. Nemoj samo da ponavljas propagandne slogane SNS-a, koji nemaju nekakve dokaze. Da je ista tacno od tih prica za koje i ti mislis da su tacne odavno bi Djilas bio uhapsen. Ispran mozak ne moze da procesira sta je istina a sta propaganda.

  2. Djilas je postao sinonim za korupciju. Po tome ce ga narod pamtiti, a posle se on cudi sto gubi izbore.

  3. pa tuzite ga I dokazite ili fabrikujte. Spomenite I vasem glasackom telu aferu Krusik, Jovanjicu I sve ostale afere..Zivite u kriminalnoj sredini braneci kriminalce.Demokrate su drive jedino sto su napravile mogucnost da taj vas psihopata bude jedina osoba koja se a nesto pita. On je kao I vase biracko telo izgubio vezu sa realnoscu. Jedina realnost koja zanima njega, brata ali I vas ispod repa te persone je koliko sada I’ma na racunu..?

  4. Ako pominjete vezu Đilasa sa korupcijom zašto ga ne tužite,dostavite dokaze Tužilaštvu? SNS bar ima kvalifikovanog,super-pravnika koji bi to odradio dok kažete Popokatepetl! U stvari,nemate ništa osim nagađanja,poganog jezika i ispranog mozga!

  5. za najveći broj građana Srbije Đilas je „simbol i personifikacija lopovluka i kriminala“

    1. A za jos vec broj gradjana ste vi SNS-ovci, derivati radikala, personifikacija, gluposti, pohlepe, prostakluka, plagijatorstva, lopovluka, laži i još ko zna čega…..

    2. Cega li ste vi iz SNS-a personifikacija, da mi je znati? Bezlicne mase koje dve recenice sami ne mogu da smisle.

  6. „Drž’te lopova“, trik poznat oduvek. Nije Đilas jagnje, ali ni većina u Srbiji nisu ovce. Prava većina, ne ona od 26%.

  7. Pa uhapsite ga već jednom,ma nemate nikakvih dokaza,ma on je mala Maca u odnosu na lopove iz SNS_a,pa vi pokradoste sve bukvalno sve.

  8. Postoje dva razloga
    1. ili znaju kako je Đilas to radio pa nastavljaju i usavršavaju sistem olo
    2. nemaju ništa osim priče

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.