Jovanović: Čime su Beograđani zaslužili da im grad stoji mesecima raskopan

Ostavite komentar


  1. A kako vi mislite gospodine Jovanovića da se grad sredi ako se ne raskopa prvo.Carobni štapić ne postoji.

    1. Zar ne mislite da je glupo više puta kopati ? Sve što se radi treba prethodno isplanirati, a ne nameštati poslove bratu ili kumu ,

  2. Beograđani su zaslužili ovakve postupke onoga momenta kada su na vlast postavili kriminalnu organizaciju SNS mafije. Zato danas ćute i gledaju rijalitije, da ne bi videli stvarnost.

  3. Gospodine Jovanoviću, pitajte u Sskupštini grada, kada budete imali sednicu, čime su zaslužili gradjani Beograda (opština S.Venac) da od aprila mesece gradsko stambeno ne dodje da zaustavi vodu koja kulja u Admirala Geprata 11b , moguće da i i nekim drugim delovima grada, i da placamo racune gradskom vodovodu jer trošimo u proseku po 45m3 po stanu???!
    Iskpali su dve rupe i ne znaju gde su cevi. Pitajte zašto je naš a ne njihov Beograd ovako prljav sa sve okačenim lampionima? Pozdrav Savezu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.