Jovanović Ćuta: Šta vas je to dovelo do toga, Vučiću, da za sebe tvrdite da ste najgluplji predsednik na svetu?

Ostavite komentar


  1. Bravo Cuto. Nastavi i dalje da ubadas u sustinu i imaces na sledecim izborima glas svih normalnih ljudi u Srbiji. Zao mi je samo sto ste ti, Aleksic i Marinika, na tri razlicite strane, jer najbolje raspolucujete ovaj ogavni rezim.

  2. Evo šanse predsedniče.Sad otiđi kod tih 12 porodica i ubedi ih da je to zdrava voda u bunarima i nešto najbolje za njih i celu Srbiju.Posle ubeđivanja odmah raspiši nove izbore.

  3. Akoliko kosta zivot i zdravlje naroda kojeg bi da otrujes kiselinom druze Predsednice. Ili mislis da je Srbija glupa da ne shvati sta bi ti nama uradio???

  4. Nikako preCednik da shvati da zdravlje naše dece i naše zdravlje nema cenu. Za našu i njihovu decu!!!

  5. Iskreno, kao otac dvoje maloletne dece, zgrozen sam ovakvim racima, tekstom, kako da svoju decu vaspitavamo ako ovakve tekstove i vulgarnosti citaju putem medija?

  6. Тако је легендо, недај нашу напаћену и крвљу натопљену свету земљу мафији! Жив био

  7. Priča kako je on ispao najgluplji predsednik na svetu zato što je prekinuo saradnju sa RT.ne pije vodu.Previše je laži izgovorio vezano za ovaj projekat.

  8. Srbija ce jedinu zaradu imati od rudne rente, sto je mizerno u poredjenju sa zaradom koju ce imati strane firme koje ce preradom jadarita dobijati litijum.

  9. Gospodin predsednik je zaboravio, osim sto se setio da je glup, da on nije gazda Srbije, on je samo cinovnik koji je zaposlen i polaze racune jedinom pravom vlasniku Srbije, a to je narod Srbije.

  10. Ne shvataju da ne mogu da urade na silu nista narod im ne veruje kad su toliki zastitnici prirode sto njihov partijski kolega koji je i predsenik opstine dozvoljava izgradnju i unistavanje priride na Zlatiboru

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.