Jovanović (DSS): Dobro pomeranje datuma izbora, raspisati ih 60 dana ranije

Ostavite komentar


    1. Evo još jednog koji deli diplome o tome ko jeste a ko nije opozicija!
      Reci samo, pošto te majka tako pametnog rodila, kojoj grupi pripadam ja , koji smatram da je SNS na čelu sa Vučićem elementarna nepogoda, a da su likovi tipa Đilasa, Jeremića, Obradovića, Sergeja Trifunovića , Čanka, Čede i sličnih katastrofa?
      Npr. ja sam Zavetnik, i o nabrojanima mislim ovo što sam izneo.
      Smatram da je izlaz u trećem putu, što daljem i od jednih i od drugih.
      Jesam li ja udbaš i lažna opozicija?
      Sa 60 godina života i trideset rada u advokaturi, da li misliš da mi je nešto potrebno u materijalnom smislu ili bilo kom drugom, pa da se priklonim nekom iz interesa?

      1. O čemu ti pričaš čoveče kakav sumlatni zavetnik? Mani se ćorava posla i pametovanja ovde na komentatorluku kao „nisam ni za jedne ni za druge već za potpuno nove“ kao da slobodomisleći građani ne znaju ko su zavetnici. Ti si samo još jedan od đavoljih advokata koji se opario na jadu i nesreći drugih i u vlasnom sistemu glumio sarađivačku kariku, koja je dobrano zarađivala na tome. Javno reci koliko si puta u svojoj karijeri lagao na sudu i pravio dilove sa suprotnom stranom a da ti klijent nije imao pojma o tome. Koliko puta si sa tužiocima pravio dilove klijentu iza leđa prepošteni zavetniče?

  1. Nije dovoljna mimikrrija vlasti.
    Potrebno je lazirati i suprotstavljeno misljenje kako bi nastao haos, koji se da kontrolisati.
    Dve decenija po *obojenoj revoluciji* petog okto(m)bra je jasno da su je lazirali marksisti.
    Ljudozderi, kako prija srpsko ljudsko meso? Stane li u grlu kad se laze?

    1. Meni je DSS najbolja opcija i sada i uvek a nisam njihov član.Činjenica je da su sa 15% osvojene vlasti u svoje vreme uradili više nego sve stranke skupa.

  2. ZAHTEVAM da se otvore dosijea BIA VBA VOA i da svi Agenti dobiju dozivotnu zabranu kandidovanja > kao i da svi navodni kandidati javno kaznu da li rade i za koju slubu rade .Ovo nisam napisao slucajno.dosta vise sa ,,IZBORIMMA,, gde su kandidati Agneti BIA i VBA ////// STO se mene tice ako Narod prihvata neka se nastavi epoha robovanja 30 godina politickoj mafiji, ja licno EMIGRIRAM zauvek .izgubio sam 20godina i video sam da NEMMA nista od rasformiranja ove politicke mafije koja je u sprezi sa Narko Kartelima i Policiskomm Drzavom, sve bi to i mmoglo da se tolerise da stepen SIROMMASTVA nije uzeo endemske razmere 98% OSIROMASENIH samo cute isvoje slatke njuskice drze pognute u zemlju da se ne zamere Rezimmu

  3. Stidite se toga što pišete u konentarima. Jedino zajedničko nama iz Građ. demokratskog foruma sa vama je prezir prema Vučiću i želja za borbom protiv takve štetočinske politike. U svemu drugom se razlikujemo,jer mi smo i protiv nacionalizma i protiv evroazijske unije. Spletkarenju nikad kraja,to što će neka partija izaći na izbore ne znači da je pod Vučićevom kontrolom. Da li neka partija, da bi joj vi priznali status prave opozicije-mora jedino i isključivo da sprovodi Đilasov i Jeremićev program&ideje??!!

    1. Vi ste I protiv nacionalizma ( koji za vas ocito ima znacenje sovinizma ) I protiv evroazijske unije ( ni ovaj pojam niste apsolvirali ocito jer pocinje sa evo dakle EVROazijska unija) jedino sto preostaje jesye da podrzavate germansku koloniju. To svakodnevno vidimo kako funkcionise.

  4. ti si jovanovicu obicni vucicev potrcko, sram te bilo / dajes mu legitimitet da prizna kim

  5. Od tebe,Jovanoviću, i od tvoje stranke nikada niko nije tražio ni očekivao da budete prvi,uvek ste zatezno bili poslednji i na muke uvlačeni u centar političkih događanja.Očigledno da vam je cilj da na izborima,koje će drugi bojkotovati,ućarite nešto,a petnaest dana koje tražite vam je dovoljno da obrlatite građane.Jačanje vojske,kao dobra stvar,uklapa se u sliku Koštunice sa kalašnjikovom na Palama(iver ne pada daleko od klade).Kada se vi jaki(sa podrškom od 0,2 posto biračkog tela),izjasnite i predate liste za izbore,dobićete i medije koliko god hoćete,spremajte odela i kravate.Čudno je ,da ka profesoru Pravnog fakulteta,nije poznata činjenica da se izbori mogu održati do počtka maja i da ne morate snishodljivo zahvaljivati vladajućem režimu na širokogrudosti i razumevanju.Videćemo kako ćete braniti Ustav i preambulu u Skupštini dajući dekor vladajućoj koaliciji?

    1. Nisam ja advokat gospodina Jovanovića, a i stranku sam napustio nakon više od 20 godina, ali Vi stvarno treskate bez veze!
      Pročitajte malo kako je prošao bojkot 1997.godine!
      Samo oko 4% ljudi manje je izašlo na izbore, sve se nastavilo kao da nije bilo nikakvog bojkota.
      Optuživati manje stranke koje izlaze na izbore je idiotluk!
      Npr. u čemu ja kao Zavetnik remetim Savez za Srbiju, kad su moja ciljna grupa glasači SNS-a koji vide da Vođa vodi u propast celu zemlju, da preti izdaja Kosova i puzajuće priključenje belosvetskim razbojnicima u vidu NATO. Glasači SzS , njih oko 10% po projekcijama, osim razočaranih Dverjana , ne glasaju za nas u startu.

  6. Dok narod ne uzme metlu i počisti „metlu“ i ostale vučkove pudlice, ništa nismo uradili.

  7. Naravno da prava opozicija nisu samo oni koji su za bojkot. Posle one brutalne medijske kampanje, koju je DS, na čelu sa Tadićem(08-12) vodio protiv DSS, jasno mi je zašto ne žele da njima da sarađuju. Samo ne razumem zašto DSS, eventualnim izlaskom na izbore, daje legitimitet narednom sazivu parlamenta i režimu,kada svi znamo da će njegova glavna funkcija biti da donese rezoluciju, kojom se priznaje Kosovo? Izgleda da su im 15-ak poslanika u skupštini važniji od Kosova za čije se očuvanje toliko zalažu? Hoće li, za razliku od ovog, kojeg DSS bojkotuje, naredni saziv biti bolji i tolerantniji prema opoziciji i neistomišljenicima? GDF, i njegovi koalicioni partneri ne bojkotuju rad parlamenta i podržavaju režim po pitanju Kosova i mnogih drugih stvari, tako da nisu prava opozicija.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.