Jovanović (DSS): Srbija postala država partije na vlasti

Ostavite komentar


    1. Pa šta treba da poziva na revoluciju i oružanu pobunu, da bi se smenila vlast, a posle par godina sve bude po starom? Zna se kako se i ko menja vlast u Srbiji, na žalost građani ne mogu mnogo na to da utiču. Što naravno ne znači da se ne treba boriti za protiv ovog režima i sistema. Bez obzira ko je na vlasti borba za slobodu, demokratiju i pravno uređenu zemlju…ne sme pre stajati.

  1. Svasta ce ljudi uraditi da se samo 5 minuta pojave na Luksemburg TV ili svesrpskim novinama..

  2. …reče tamo neki bitan faktor iz još bitnije stranke… da li su I dalje (ne)obavešteni da je ta priča trula…??!!!

  3. Naprotiv, gospodo. Ovo je jedini čovek koji se bavi politikom u Srbiji koji izlazi pred građane sa ozbiljnim predlozima i odgovornim političkim programom. A oni među vama, gospodo, koji profesionalno ili privatno botujete, bilo to u prvosrbijanskom, ili pak u drugosrbijanskom pravcu – možete samo da puknete od zlobe, zavisti, bezobrazluka, nevaspitanja i bezidejnosti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.