Jovanović i Bastać: Zaustaviti divlju gradnju u Beogradu, vlast umešana u kriminalne radnje

Ostavite komentar


  1. E,ako se Bastać “bori“…još ako je tu onaj “Operativac iz Zemuna“ tu…odmah pozvati onog dedicu da to reši po kratkom postupku.Nego,je’l Bastać ide nekad na svoje radno mesto,ili samo čupa znakove i obilazi gradilišta?Ko njega zaista plaća,Djilas,Jeremić ili prima platu iz budžeta?

  2. Najmanji problem je Rakovica…nezvanična cifra za legalizaciju objekata (čak i onih posle septembra 2015.) se zna. Trenutno ekipa radi izmenu zakona da bi provukla objekte koji se i trenutno grade. Što je najgore, i ono što ide na građevinsku dozvolu ima cifru za prolazak po metru kvadratnom inače sekretarijat odbija glupim primedbama. Sve u svemu, ako ne daš mito nemaš građevinsku. Bilo je toga i za vreme žutih, ali ne u ovoj meri…sada bez punjenja džepova nema gradnje i svi ćute, prilagođavaju se…umesto… Najviše ispaštaju stručnjaci koji rade tehničku dokumentaciju, ne samo što rade za malu cenu svašta, nego što su poniženi do maksimuma.

    1. Gde ce ti dusa, cico?
      vucic, mali, vesic imaju bate. Rodjene.
      Bastac nema.

    2. Bolje bi ti Cico bilo da proveriš ovo o čemu su pisali!! Osmospratnica i još milijardu objekata u Rakovici i Beogradu ( i po celoj Srbiji) je „divlja“gradnja!! A koliko su kvalitetno to izgradili, na žalost će saznati naša deca

    3. Nacuo sam da ce botovi uci u strajk. Mnogo ih teraju da rade prekovremeno u poslednje vreme a nemaju ekstra sendvic za to.

  3. Bastać mora da podnese ostavku da vidimo čija je vlast kriminalna, i da vidimo da funkcioneri opštine Stari grad ne rade kako treba.

  4. Kriminalci o kriminalu.Bastacu pa napravio si citav grad od kriminala.Treba nazvati jednu pustu ulicu,neupotrebljivu po tebi Krivinalska.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.