Jovanović (LDP): Dačić nema ni moralno ni političko pravo da poziva na hapšenje Nenada Čanka

Ostavite komentar


  1. Može Čeda i Dačić da pričaju šta hoće ali jedno je sigurno da većini naroda u Srbiji I mnogima koje poznajem, Čanak opasno ide na živce.

  2. Bilo bi u redu da i Čeda, kao i Čanak, bliže pojasne njihov stav oko ustoličenja mitropolita crnogorskog.

  3. Ne nolim Cedu, ali je covek u pravu. Sta se Dacic petlja, koga bi on da hapsi I proteruje iz CG. Mozda ga treba obavestiti da je CG samostalna drzava.

  4. Čanak je klasičan primer parazita,koji celog zivota živi na račun građana,pritom,na satiričan način pokazivajući da smo ovce kakve se retko sreću.
    Ne vidim,apsololutno ni jedan razlog zašto smo mu dozvolili da ceo život sisa krv ovom narodu i pritom se posprdava sa njim.
    Nažalost,nije jedini,pazrazita je mnogo.

  5. Prvo Čeda da objasni odakle je doneo milione dolara za rušenje svoje države. Zatim da objasni vezu sa “ Šilerovom“. Onda da odgovori na glavno pitanje zašto nije bilo obezbeđenja vlade i isključene kamere u momentu ubistva premijera Zorana Đinđića.
    Što se tiče Čanka on je srbomrzac i bolesni autonomaš. Mesto mu je u ludnici „Laza Lazarević “ do kraja života.

  6. Potpuno se slazem, Dacic komunisticka marioneta nema pravo da poziva na hapsenje. Ali ni Ceda nema pravo da to komentarise. Sta je trazio Canak na Cetinju, isao je tamo da podrzi prijatelja Mila, koji tamo vlada vise od 30 godina. Sta se Canak mesa u crkvene stvari i interesantno uvek je na strani protiv srba. Da li shvata da je ugrozio slobodu veroispovesti srba u CG svojim postupkom i podrzao isterivanje SPC iz CG gumama na putu? Da li shvata da je to bila opasna rabota koja je mogla dovesti do krvoprolica? Ne ulazim u politiku i koliko SPC utice na politiku, to ne znam i necu o onome sto ne znam, ali osnovna ljudska prava znam. Zaslepljen mrznjom na sve sto misli da je srpska hegemonija on zaboravlja na osnovna ljudska prava. Ja sam sve to video nezavisno sa strane ovako: idu neki crkvenjaci putem, a na putu neke bitange postavile kamenje i ne daju im da prodju. Ko je u pravu?

  7. Ceda je trebao biti uhapsen jos 2012., za ubistvo Djindjica, za najgoru privatizaciju u istoriji, za poreklo imovine, za protiv-Ustavno delovanje, za govor mrznje, za anti srpsko delovanje, za preko 100 miliona dinara iz Fonda za razvoj,…jedno 40 godina bi bilo primereno, steta kad nema vise

  8. Čedo, ti si jedan od malobrojnih Srba koje pravi Crnogorci cijene i postuju, smatrajuci te ljudskim i čestitim Srbinom. Čuvas obraz Srbiji . Vrijeme ce to pokazati . Takodje isto mislimo za Čanka, Olemika i druge čestite Srbe…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.