Jovanović: Međusobno priznanje Kosova i Srbije nije prvi put na stolu, ali sada je to jasno rečeno

Ostavite komentar


  1. Sta kaze sef, de miso, idi ti malo povuci za rusiju, djilas ce malo da povuce protiv, pa cu ja kao da budem rastrzan a sve za svoj narod

  2. Nesreća ovog naroda je da totalni amateri i oportunisti bez talenta se uporno guraju u neku veliku politiku.Na kraju sve liči na buvljak.

  3. Jovanoviću, budi jasan kao što je to bio Šolc, i kao što je bio jasan Tomislav Nikolić. Jednostavno otkri, kao i Toma, tvoju želju da Srbija postane putinovska gubernija. Ne krij se iza DSS-ovskih mantri koje Srbiju i Srbe guraju na ivicu postojanja. Upravo sada i u ovom trenutku si opčinjen „civilizacijom“ koju sa sobom donose tenkovi i sve moguće razorne bombe. Ne želim ni da te pitam, šta ti ovom narodu i ovoj zemlji nudiš. Mir i sporazumevanje sa svim susedima nije ti ni na kraj pameti.

  4. Evo ga novi potpredsednik vlade. Izmislja, i nikako ne kritikuje vlast nego ‘strance’. Idealan kadar

  5. Šta se ovi prave blesavi. U EU ne mogu da udju države koje se medjusobno ne priznaju . Takodje , nije bas zamislivo da ekonomski napredujemo , sa nismo zaokružili našu teritoriju . Na kraju Srbi sa Kosovo priznaju sve činioce suvereniteta kosova ( sud, upravu , ucestvuju na izborima , vojsku , policiju ) tako da mi nemamo pravo da im to negiramo ne priznanjem .

  6. Србији не треба признање тзв *Косова, а *Косову треба признање Србије, али га никада неће добити. Неправде које запад у континуитету чини Запад, неће бити ни заборављене ни опроштене.

  7. Kosovo i Metohija je bila federalna jedinica u Jugoslaviji,u Srbiji,a raspadom Jugoslavije,kao i druge federalne jedinice,Kosovo je samostalna država.Nema Jugoslavije,nema Kosova u Srbiji.

  8. Srbija rasadnik komentatora koji lipetaju ono sto ni sami nerazumiju sta hoce kazati.

  9. Imao sam kucu i “prodao “ju.Mogu li jos reci da je to moja kuca???

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.