Jovanović: Miloševiću nije suđeno u Srbiji jer Srbi tada nisu imali pravo na to

Ostavite komentar


  1. Bili su to veliki dani za našu demokratiju društvo i državu.Mirna predja vlasni je bila velika tekovina.Serija je odlična, gledao bih više puta, bili su to lepi dani puni nade, optimizma, verovanja u bolje sutra.Nažalosti nisu se sve nade i želje ispuninile,a bio je to trenutak buđenja srpskog društva.Opet smo ušli u duboki san kao autisti.

    1. a sta je dobijeno sto su slobu i sve nase generale veliki broj oficira poslali u hag i ko nam j hapsii naseg prwdsednika ceda mozes misliti koliko smo ispali bwdni

  2. Da sam se rodio 2000. i da sada citam ovo, rekao bih: Milosevic, jadan covek, brinuo za druge, da ne dodje do krvoprolica! Rasturise tako divnu porodicu!

  3. Kakva gromada od ljudeskare. Dva ili tri puta (greh na moju dušu) za godinu dana pretekao upale pluća i koronu a u medjuvremenu izmedju dve bolesti našao napaćen i iznemogao snage da prebije i onoga sa videa. Dobro ne baš direktno već spravom što je i razumljivo oslabilo organiza. Moguće sa povratka sa prepisane terapije lakim teniskim sparingom. Eto šta bolestan ali i poslovan društveno aktivan i nadasve pošten čovek mora sve ovde da trpi. I dalje društveno aktivan za dobrobit pre svega nas. Šta reći a ne zaplakati.

  4. Ako je u serija istinita samo pet posto mi mnogo dugujemo g.Jovanovicu?

    1. Čeda je uzeo 5miliona a uz to pokrali su pola Srbije a pola prodali. Doveli su zapadne banke i njihove strazare na kapijama insitucija a nastavak i dalje tece istim slovima. Danas Srbija pokusava da dodje u polozaj da se nikog ne boji a strani mentori spustaju i dizu rampu a NATO nas opkoljava kao Rusiju. Sad Čeda moze da drzi prefavanja po bivsim republikama da soli pamet i da zajednno sa Biserkom pokazuje buducnost Srbije po svojoj meri.

  5. Iskreno se nadam da ce ova advokatska beskicmenija imati argumente protiv tebe i da ce nekada u Srbiji proraditi sudovi…pa da ti se sudi za svo muljanje …

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.