Jovanović: Na izborima 21. juna ne bira se vlast, nego podobna opozicija

Ostavite komentar


  1. Najlakše je biti protiv nečega. Hajde da vidimo nešto dobro od opozicije.

    1. Gledaj RTS i Pink da cujes nesto od opozicije. Sta nema ih?? To u tvojoj glavi znaci da nista ne nude a ne da im ne dozvoljavaju da nesto ponude

      1. Za RTS pitaj Oliveru Kovačević, a Pink poziva sve tvoje političare, aii neće da
        dodju, jer mogu da im postave i neko nezgodno pitanje, a ne kao kod Pinokija na Ne1, Pinokio dobije šta sme, a šta ne, da pita.

      2. Zašto ih i mora biti?Ako želiš da čuješ dijemetralno suprotno mišljenje, gledaj Nova S i N1, ali ogroman broj ljudi to ne želi, kao što i manjina to želi. Svako gleda ono što mu odgovara, i ima pravo izbora.

  2. Malo mi je ruzno sto blatite Sergeja i ostale koji su odlucili da izadju na izbore. Sta to znaci podobne opozicija? Zasto stvari postavljate kao da ste vi jedina opozicija i do kada ce biti tako? Verovatno ce sve to trajati dok se ne posvadjate sa Djilasom, a to je neminovno.

  3. Propao im bojkot, pa sada pozivaju gradjane. Ali gradjani znaju za jadac.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.