Jovanović (Narodna stranka): Protesti ne smeju biti platforma za pripremu izborne kampanje

Ostavite komentar


  1. Da li to kažeš zbog toga što ne učestvujete u protestima.Da li se užasavate gužvi na protestima?Ipak ste vi salonski političari. Nestaćete sa političke mape ako se nekom ne prilepite pre izbora.

  2. Па Јовановићу, мислим да је тај воз одавно прошао. Протести су се претворили у политичку фонтану жеља, имајући у виду захтеве, а да не кажем у класичну антисрпску комедију у режији квазиинтелектуалаца из круга двојке. Зато су и спали на овако мизеран број људи.

  3. šta drugo imaju osim gubljenja vremena po ulicama, bolje da idu da daju krv ili da kopaju krompir ili beru voće.

  4. Jedini njihov cilj su fotelje, dosadilo im da vise ovako sa strane kritikuju, ispraznili im se dzepovi

  5. Ljudi, oni nemaju glasace, ovo sto izlazi na ulicu su simpatizeri i njih nema mnogo

  6. Jedina uzasna stvar je sto neko parazitira na budzetu, krade prakticno, da bi pljuvao koga mu kazu. Kao pas prakticno, za kosku, laje. Ko se prepozna, mada, obraz…

  7. Blago njima iz Narodne stranke! Uz njih stoje: Hrast, Cica, Zoi, Polo, Voja, Bob, Caki, Ogi, Jeja, Ika i Popi! Neverovatno inventivni BOTOVI. Ne zna se sta je „zanimljivije“, imena ili komentari.

  8. @Roka
    Znači ti si za cenzuru komentara koji ti se ne sviđaju a na protestima se zalažeš za slobodu medija, štampe i govora kojih navodno nema u Srbiji. Kako je to licemerno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.