Jovanović pozvao opoziciju da prisustvuje sednici Skupštine o Kosovu

Ostavite komentar


  1. Vazno je da svi prisustvuju da se uvazi svacije misljenje i da se nadje odgovarajuci kompromis.

  2. Prisustvo opozicije je nepotrebno jer ne može ni jedan njen predlog da se usvoji. Potrebni su Vučiću samo zbog toga da može sutra da kaže, pa pobugu, bili ste na sednici i niko nije ništa konstruktivno predložio.

  3. Kolko je ovo jadno. Svako ko, posle onih 300 istih amandmana vlasti na sopstveni predlog zakona, kaze da je skupstina mesto za dijalog i raspravu, samo provocira narod zarad ličnih interesa

  4. Kasniš Čedo sedam godina,ali si se setio da pozoveš Čanka,Šešelja i sebe,znaće gazda to da nagradi.

    1. Cedo,Cedo ko te ne zna skupo bi te platio,znamo se jos od osnivanja LDP-a…

  5. Predstojeća sednica Skupšine od izrazite je važnosti za sve, kako za opoziciju trako i za vladajuću stranku. Rešenje kosovskog problema tiče se svih , i neophodno je doneti ispravnu odluku u korist svih naših građana.

  6. Ko vise obraca paznju na to sta ovaj gospodin prica.On je sebe obezbedio i sad samo nesto….Da,bas to.

  7. Skupština JE mesto na kojem se može ozbiljno i odgovorno razgovarati.

    1. Bila je i ranije ali od kada je ova politicka posast na vlasti, SNS, ona je sve drugo samo ne mesto gde se razmenjuju misljenja i stavovi.

  8. A šta se radili do sada? Vođa vodio unutrašnji dijalog? Sa samim sobom, verovatno. Dogorelo, pa hajde da razgovaramo u skupštini kiča i apsurda.

  9. Ako ti, Čedo, stvarno misliš da „će se na toj sednici otvoriti rasprava kakva je potrebna ovom društvu i na kojoj će moći da se čuju i stavovi vlasti i stavovi opozicije – ravnopravno“, onda si ti ili mnogo naivan ili mnogo naivno misliš da su drugi mnogo naivni.
    A zašto Vučić dosad nije otvarao takvu raspravu? Št abi sa internim dijalogom?
    Ne, ta sednica bi bila samo pokriće Vučiću i pranje za sve ono što je uradio i što nije uradio povodom Kosova, a uloga opozicije bi bila samo da statira, izigrava dekor i u ime nekakvog „jedinstva“ daje blanko pokriće Vučiću. Opozicija dosad nije pokazala neku baš veliku pamet, ali nadam se ni da nisu baš toliko glupi da prihvate tu ulogu.
    Ne, Vučić je u priči oko Kosova sasvim sam. U stvari ne sasvim, ima tebe, Šešelja, Čanka i još par sitnijih, što mu i nije za neku utehu…

  10. Kao uvek do sada Ceda je u pravu ! A drugo je pitanje da li ovo zrno mudrosti dolazi do usijanih glava ili onih sto su im tabloidi formirali mozak. Drzava nam je takva kakva je i sta drugo preostaje nego da se razgovara koji putem dalje, ovako ne ide. Moze jos gore ako nastavite da lazete napaceni i sludjeni narod.

  11. Čak i Čeda ima trunku razuma i shvata koliko je ovo ozbiljna situacija, ali ovi šator-propaliteti ne haju ni za narod ni za državu, njima je samo da služe đavolu kome su dušu prodali.

    1. Nama je drago sto Prvorodjeni misli na ovaj narod i bas zato sto misli na narod i pokusava preko glasnogovornika da mu dodje opozicija i posluzi kao paravan za vec donetu odluceno … I kako cemo dalje kada je mrmot vec zavio cokoladu u foliji..

  12. Ma ko si ti bre mladicu, koga ti pozivas u tu kalakurnicu? Pravis li se to ti to malo lud svaki dan po medijima. Da li je tebi jasno da politicki ne postojis. Interesantno, ne postoji a poziva u nepostojecu Skupstinu. C,c,c,c,c… Molimva sbez cenzure za ovoga bezvrednog lika. Jer on je odista bezvredan u svakom mogucem smislu.

    1. U pravu ste Jovane LDP skoro da ne postoji, ja bi samo dodao na zalot.Podsetio bih vas da je gradjanska duznost i obaveza izaci na izbore vi vama slicni ste nas doveli dovde, da li ste osecate odgovornim? Ili vam je jos uvek lakse sacekajte da se geostrateske, geoklimatske i dr prilike promene i sve ce sesti na svoje mesto a sto bi se menjali kada nam je dobro,

  13. Ovo je ozbiljna tema. Opozicija treba da ode na ovu sednicu i nakon toga nastavi bojkot.

  14. Odlicno, vest potez Jovanovica! Parlament jeste mesto gde treba da se cuju razna misljenja, kako bi ih i gradjani culi. Mene licno zanima obrazlozenje szs ideje o Kosovu u okviru Srbije, prema nasem ustavu, gde vlada miran sazivot Srba i Albanaca. Veoma sam znatizeljan da cujem opozicone predstavnike po tom pitanju. Pravno potkovanog Obradovica i eruditu Djilasa… Ups, on ni nije u parlamentu.

    1. G.Jovanoviću, nema potrebe da opozicija bude u Parlamentu, nema uslova za to.Ali vi sedite u tom rajhstagu, samo da vas podsetim nije ovo Berlin a nije ni 1936.Tako da Čedomire žalosno je što pokušavate da dokažete da je sve normalno i da je „demokratski“ da budete u Skupštini.Nije normalno ništa jer smo skliznuli u vrlo opasan totalirizam. Ako to ne vidite , žao mi je onda i niste za politiku.

  15. Nadamo se da će se na toj sednici otvoriti rasprava kakva je potrebna.

    1. Maco, ta rasprava je trebalo da se povede pre podpisivanja Briselskog sporazuma? Sada kada je sve gotovo samokrunisani se setio da postoji ( istini za volju SNS-bulumenta ga je maksimalno obezvredila) parlament, da referise o pregovorima, da se cuje i opozicija, da se povede debata da se da se!!! Sveznajuci je prekrsio Ustavna ovlascenja, preuzeo sve na svoju odgovornost, sam brljao, sam srljao, lagao, spinovao I na kraju priznao da je njegova politika o KiM propala? Trcao na sabor.SPC i tamo ispusio a sad zove opoziciju koju su primitivci progonili iznskupstine da mu prave dekor I da slusaju kukanje, prenemaganje, vredjanje i laprdanje prvorodjenog I njegovih satrapa? Eto mu Ceda, Canak I njegov politicki otac pa snjime nek debatuje do mile volje?

  16. Kako god da okrenemo pojavili se na sednici ili ne i dalje će ostati smešni i neroganizovani.

  17. Па ви господо који дозвољавате да од вас Вучић прави будале,немојте тражити и од нас који нисмо упали у ту клопку, да пљујемо себи у лице а ви само наставите да подржавате највећег лажова у историји Србије.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.