Jovanović: Presuda Karadžiću delimična, ali nedovoljna satisfakcija za porodice žrtava

Ostavite komentar


  1. Izjava Čede praška je pravi ciganluk, šta drugo očekivati od tog bilmeza?

  2. ovaj Ceda me malo nervira ali jedno priznajem -principijelan je sto se stava o ratu tice…zlocin nema nacionalnost niti junastvo niti sme da ima..sad sto je karadzic ,,nas,, covek a ,,njihove,,manje procesuiraju..do nas je i do nacionalistickih lokalnih ballkanskih vlada..matematike tu nema..zlocin treba kaznjavati i javno osudjivati..nemam nikakav pozitivan stav o zlocincima..a ni o haskom sudu.. on je nuzno zlo .. kom obojcvi kom opanci

  3. Ne znam na čemu si danas, ali evo, priznajem ti da je politika bila i ostala najbolji biznis u Srbiji. Lova do krova, džip od više desetina hiljada evra, vila na najskupljoj lokaciji, a uz to nemaš odgovornost ni prema narodu, ni prema članovima svoje stranke. Pa gde još postoji to, sem u bednoj Srbiji !?!

  4. Gospodine Jovanovicu,
    Radovan Karadžić je prvi predsednik Republike Srpske i za Srbe je isto što i G. Washington za amerikance. Srbe u BiH je izveo iz vekovnog ropstva i vekovne tiranije od Turaka. Šta ste vi uradili za svoga života?

  5. Čedini spoljnopolitički stavovi su kao i uvek veoma tačni.Sve šta je kazao je istina.Ljudi na ovim prostorima moraće medjusobno da saradjuju,jer nemaju drugi izbor ako žele da opstanu.

  6. Može Čeda da misli šta god hoće, i o sebi i o Karadžiću, ali da govori o Karadžiću ne može dok ne stvori kakvu-takvu državu i dok ga njegov narod na izruči tuđem tribunalu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.