Jovanović: Radićemo predano na reintegraciji Kosova i Metohije u puni ustavno-pravni poredak Srbije

Ostavite komentar


  1. Uh muka mi je od ovakvih spasilaca i ‘patriota’. Baš me zanima kako misli da reintegriše Kosovo u Srbiju? Mogao bi makar da nagovesti te korake. Kada bude rekao da je spreman da mu sutra, (po reintegraciji, npr.) na predsedničkim izborima, suparnik bude Albanac i da mu posle glasanja pruži ruku zbog izborne pobede (znači da Albanac postane predsednik Srbije), neka se javi za javne nastupe.

  2. Kosovo i metohija treba da bude na svoje mesto pod srpskom zakonom i ustavom to i jeste srbija i to treba da bude sto i jeste srbija nije drukcija i nicija osim srbija !!!

  3. Bravo za dr Miloša Jovanovića! Bravo za NADU! Kosovo je Srbija, tako je bilo, tako je sada i tako će biti! Krajnje je vreme da se oko toga svi ujedinimo!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.