Jovanović: Referendum o Kosovu opasna stvar

Ostavite komentar


  1. Sta su sve Vucicu slicni njemu predviđali pa ga evo na celu Srbije.

  2. DSS je zaista stranka od velikog poverenja i ugleda u narodu. Pre nego što nešto želiš da kažeš, pogledaj koliko ste glasova osvojili na izborima. To ti je merilo vaše vrednosti u društvu.

  3. U ovom trenutku potpuno je neizvesno hoće li doći do dogovora, jer se ne vidi da bi kosovski premijer Hašim Tači mogao da pristane na izvršna i zakonodavna ovlašćenja za zajednicu srpskih opština na Kosovu i Metohij.

    1. Неће бити никаквих извршних овлашћења за ЗСО. Све извршне и законодавне функције ће остати у домену Општина, а ЗСО може да има само саветодавну, координациону функцију, без права да доноси обавезујуће одлуке. Капирате?

  4. Za Srbiju je neprihvatljivo da pristane na zakone Kosova: Srbija pokušava uporno da dijalogom pokrene Prištinu da saradjuje. Mislim da za sada referendum nije neophodan.

  5. Ovaj iz DSS zaboravlja sta je Koatunica uradio toliko uglednih Srba poslao u hag a sto se tice Kosmeta sve je aminovao samo da bi ostao na vlasti

  6. Možda ali ako nemate konstruktivnih predloga, čak i kao minorna stranka, nemate ni pravo da se oglažavate po tom pitanju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.