Jovanović: Stradaju oni koji negiraju genocid

Ostavite komentar


  1. Srbi stradaju svakog dana i to u sopstvenoj državi…pa pogledajte samo Kosovo!

  2. ZAšto Jovanović nekad ne govori o srpskim žrtvama u okolini Srebernice poput Bratunca, Skelana i drugih mestagde je ubijeno na hiljade Srba

    1. Zato sto je onima koji zive od ovog „genocida“ je zabranjeno o tome da pricaju jer ce se dobiti prava slika rata u Bosni.I evo opet po 50 put cu ponoviti u Bosni je pobijeno 37 hiljada Srba.Normalo ovo nece biti objavljeno.

  3. Jovanović traži jeftine političke poene, nikad nije rekao o Srpskim žrtvama ni reč…

  4. Sednica predsednistva B i H 1995g. cita; t“Cifra ubijenih u Srebrenici je verovatno oko tri hiljade, ona se spominje od prvog dana – rekao je Izetbegović kojeg je u svom izlaganju prekinuo Haris Silajdžić, rečima: „Ostatak bi mogao biti u logorima“.

    Izetbegović je pored ostalog rekao i da je u Srebrenici zakazao i ljudski faktor u odnosima između civilne i vojne vlasti između kojih je bilo sukoba, kao i da je jedan broj ljudi izašao iz Srebrenice i pobegao za Srbiju!

    – Bilo je tu i propagande – rekao je lider Bošnjaka u BiH.“

  5. Cedo pucas u prazno. Oni tamo te ne cene jer misle da to sto pricas, pricas samo da bi im se dopao. Ovi kod nas te ne vole jer misle da si prodana dusa. Ni jedni ni drugi nisu u pravu al’ dzaba, rekoh pucas u prazno. Btw, onog trenutka kad su odvojili zenu i decu koja ne mogu da nose pusku a ostale streljali, tog trenutka su izbegli genocid a napravili jedan od najvecih ratnih zlocina od ’45. na ovamo.

  6. Dragi prijatelji, ljudski je priznati krivnju, a ljubiti neprijatelj svog je boziji dar. Oni koji to spoznaju su bogati. Bravo za Vas gospodine Jovanovic, neka pricaju a sve rade protivno narodu. Pozdrav iz Zagreba od Hrvata Mate, dragovoljca aDomovinskog rata. Zelim Vam sve najbolje u zivotu

Ostavite komentar


Politika

Ko je Novak Nedić : Deset godina na funkciji generalnog sekretara Vlade Srbije, uprkos brojnim aferama 10

Ko je Novak Nedić : Deset godina na funkciji generalnog sekretara Vlade Srbije, uprkos brojnim aferama

Dosadašnji generalni sekretar Vlade Srbije Novak Nedić ostaje na toj funkciji i u novoformiranom sazivu izvršne vlasti sa Milošem Vučevićem na čelu. Upkos aferama zbog kojih ga je opozicija prozivala, sumnjivim vezama sa grupom Veljka Belivuka, Nedić može da se pohvali činjenicom da se tačno 1. maja navršilo deset godina od kako je na jednoj od najvažnijih funkcija u vladi Srbije, mestu generalnog sekretara.

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.