Jovanović: Ulica nije mesto na kojem se razgovara o Evropi, ekonomiji i medijima

Ostavite komentar


  1. ..veciti ..nece moci ove noci…a po danu em se vidi em se cuje kako narod lumpuje..

  2. Priča o Čedi vam je kao priča o Pepeljuzi: ono kad se bundeva pretvori u kočije, ili dedin šinjel u svileno odelo. I Čeda je našao svog „lepog princa“ za kojeg se „udao“ i živeo sa njim srećno, dugovečno i nadasve berićetno.

  3. I ON JE PRELETIO U SNS-OVCE: Šta god da o njemu napišete njemu ide u prilog, kao o nekadašnjem uredniku i voditelju emisije „Ćirilica“, ili Vesiću!

  4. Pa, koje tebe zvao, mi se protiv takvih borimo. Objasni gde si bio 12. marta i prvo plati poreze koje duguješ deci Srbije. P.S. Povuci jednu crtu.

  5. Ti sve svoje važne razgovore si obavljao u Šileovoj. Pa kada si je srušio prešao si stanove i kuće koje si „pošetnim i odanim radom“ zaslužio.

  6. Čovek koji je ceo život proveo na uluci i koji je sa uluce i dosao na vlast prica fa se na ulici ne prica o ekonomiji ali na njegovom primeru na ulici se postaje bogat…

    1. Fantastican komentar!!! Nisam mogla da ne odgovorim. In sad se pitam kome se ovaj covek obraca? Koji procenat glasaca je imao na poslednjih izborima i ko su ti ljudi?

  7. Na stranu ovaj sarlatan, ali ne mogu se nacuditi kako se nigde na ovim protestima ne pojavljuje niko od one ekipe iz ranog LDPa. Gde je Srbljanovic, gde Prokic, gde je Samardzic i da ne nabrajam sve te ljude. Mogu zakljuciti da je sve bila samo farsa i da su se oni pokazali kao isti takvi palancani kao i oni koje su kritikovali. Sramno.

  8. Lako je tebi Cedomire. Kao omiljenom vodjnom opozicionaru vrata Andricevog venca su ti uvek sirom otvorena. Mozete da razgovarate a mozete samo popiti kaficu. Pa prijatno vam bilo. Mi cemo da platimo.

  9. Pre 2500 godina napisa pametan covek: zadnja recenica se odnosi na ovog lika i ostale iz redova vlasti.

    Demokratija će ….. :
    Demokratija će platiti zato što će pokušati da odgovara svima.
    Siromasi će hteti imetak bogatih. A demokratija će im to dati.
    Mladi će hteti da budu uvažavani kao stari, žene će hteti biti kao muški, stranci će hteti prava starosedelaca. A demokratija će im to dati.
    Lopovi i prevaratni će hteti važne državne funkcije. A demokratija će im to dati.
    A kada lopovi i prevaranti konačno demokratski preuzmu vlast, jer kriminalci i zločinci žele moć, nastaće gora tiranije nego u vreme bilo koje monarhije ili oligarhije.
    Sokrat (470-399 p.n.e)

  10. A ja mislio da je to onaj Čeda, koji je svoju karijeru započeo na sličnim protestima.
    Al se čovek lako prevari.

  11. Ovaj čovek ima stranku od dva člana (on i njegova supruga) i sad on drži predavanja o tome gde se razgovara o evropi ,ekonomiji i medijima.Verovatno se seća kako je o tome razgovarao sa Miloševićem na ulici.Pa svi znamo da ulica nije za razgovor o tim tako važnim temama, ali ako o tome vlast ne želi da sa opozicijom razgovara normalno kroz institucije i medije, ostaje izgleda samo ulica za takve razgovore.

    1. Slušaj Čedo, Parlament je mesto gde se vode ozbiljni razgovori u ozbiljnoj demokratskoj državi.Pošto mi ti nismo jer i ti između ostalih si debelo odgovoran za propalo vreme od 6 oktobra 2000 pa do 2012 godine (12 godina) mi slobodu,demokratiju i poštene izbore tražimo na ulici.I samo da ti javim da kad dođe do formiranja Vlade nacionalnog spasa ili jedinstva kako hoćeš krenuće se i sa promenama u pravosuđu.Živim za dan kad bude formiran Sud za takvu bagru kao što si između ostalih i ti, koji je u politiku ušao bez 5 DM a danas ne bi znao da nabrojiš šta sve ti i tvoji imate , kad dođete na red za razgovor u skladu sa zakonom naravno.Ti da pričaš o demokratiji, ti koji si na Vračaru uradio šta si uradio. Ti koji se đavolima prodao za tepsiju bureka i neki evro…

  12. O vratio se i Ceda na politicku scenu, samo cemo izbore da organizujemo i trosimo novac na to….

  13. A ko dozvoljava uopšte poslanicima da razgovaraju o bilo kojoj ozbiljnoj temi?! Zato je narod na ulicama. Jedan čovek određuje kako će se graditi Beograd na vodi, kako će izgledati Trg Republike bez i jednog cveta ili drveta, kako će se graditi gondola, kada će biti usvojen lex specialis, kada će se penzionerima vratiti penzije na stari obračun, ko će biti uhapšen, a ko pušten. Alo …… osvestite se više, dosta nam je praznih parola isluženih, problematičnih političara poput Čede.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.