Jovanović: Uzrok poplava u centru Beograda šarlatanska rekonstrukcija koju sprovodi vlast

Ostavite komentar


  1. Mi stanari u ul.kraljice Marije zivimo u apokalipticnim uslovima od 15.juna. Apelovali smo preko raznih portala i mreza da je ulica raskopana, da u trotoarima postoje rupe iz kojih vire cevi i armatura, da je sve u rusevinama i da ulica nema nikakav prilaz ni za vatrogasce vec 3 meseca. Nije cudno da se ovakva havarija desila, celo gradiliste je u haosu mesecima. Da li neko moze da zastiti nas gradjane od ovog ludila?

  2. A koje vlasti su odgovorne sto je prilikom ove havarije poplavljena i arhiva RGZ u ulici 27.marta? Bice da su i danasnje i sve prethodne. U stvari, ima li ikakve razlike izmedju danasnjih i prethodnih vlasti? Sustinski nema, pa je i ovo traljavo populisticko komentarisanje N Jovanovica u sluzbi zajednicke akcije zaludjivanja gradjana, dok se nesmetano pljacka.

    1. Ima razlike izmedju avavovaca i drugih.
      Za citav red velicine.
      To je razlika izmedju zlocinaca i kriminalaca.

    2. Kažete zaluđivanje građana, dok se nesmetano pljačka. Ko pljačka, zašto niste napisali? Nema potrebe upoređivati ovu pošast i nekadašnju vlast. Neuporedivo je.U negativnom smislu naravno.

    3. Postovani @Miodraze,1.Koja je vlast kriva sto RGZ nije prebacio arhivu(papir) na neku tehnoloski savremeniju podlogu n. pr. hard disk.2.Ako Vi,najiskrenije, ne vidite razliku izmedju aktuelne i proslih vlasti,onda oprostite sto sam Vam se obratila ovim komentarom.

    4. još da nam objasnite ko sada pljačka, oni prethodni ili ovi sadašnji na vlasti? Da li ima razlike između prethodnih i sadašnjih, kažete suštinski nema? Pa kriva je sadašnja vlast koja je govorila da će sve suprotno raditi od prethodnih. I, onda, šta ste hteli da kažete?

  3. Jos ne moze da se izadje iz tog socijalistickog modela sa tim rokovima. Tu mislim i na narod koji očekuje pompezne rokove, s tim što se iz vremena Brozove Jugoslavije promenilo to što on tipa kaže radimo Đerdap pa juri da završi ranije, a ovi za obićnu ulicu, pritom 1% naroda ne zna koji je zapravo realni rok tako da nema nikakve poente. Živim u Nemačkoj i mogu vam reći da ovde kad se rekonstruišu ilice nisam video nikakve rokove, možda ih ima ali ih nisam video. Znači završiće se kad se završi ali mora da postoji privremeno rešenje za situaciju dok traju radovi. Pošto ne poznajem Beograd ne mogu da pričam ali tipa uzmeš radiš 27. marta ali mora da se naprave prilazi za pešake, trgovine koje rade utovar, niko ne sme da ispašta zbog toga. Tako da dok se god narod bude palio na rokove ništa neće bolje biti. Ne kažem ni da ovde cvetaju ruže ali barem narod ima načina da stopira nekog ako radi nešto što mu se ne sviđa.

    1. U Švedskoj ima rokova i obaveštenja. Uvek se ispoštuju i poprilično brzo se izvedu. Znače rokovi da bi čovek mogao da se organizuje i zaobiđe taj put ako može. A u Srbiji standardno sve kasni, samo lažu narod. Rok za Beograd na vodi je bio 2017.
      Nadam se da se narod budi i osvešćuje.

  4. Danas sam video da premeravaju Trg Nikole Pašića. Trg je u odličnom stanju, ploče pored fontane izgledaju kao da su juče postavljene. Treba ih hitno zaustaviti. Kako se Aleksandar Vučić uvek hvali brojem svojih glasača, neka raspišu referendum u Beogradu da li narod želi rekonstrukciju Trga Nikole Pašića. Verujem da bi svi koji razumeju pitanje glasali protiv.

  5. Direktor Vodovoda i kanalizacije je obican lopov, koji je izbacen iz Elektrodistribucije krajem 2005 godine gde je radio kao monter pa kasnije kao tehnicar u nabavci, da bi se zaposlio u farbari i sticajem okolnosti dolazi u JKP Osvetljenje Beograd gde se ulogorovao u javne nabavke i uz svaleraciju sa pravom zenskom dospeva na cuvenu listu vesica gde se prebacuje u Vodovod i kanalizaciju i munjevito napreduje do mesta generalnog uz prethodno kupljenu diplomu u 60tojj godini ….LOPOVI

Ostavite komentar


Politika

Stvari su na ivici, mi se borimo, velike sile se bore protiv nas: Vučić o članstvu Kosova u Savetu Evrope i rezoluciji o genocidu u Srebrenici 10

Stvari su na ivici, mi se borimo, velike sile se bore protiv nas: Vučić o članstvu Kosova u Savetu Evrope i rezoluciji o genocidu u Srebrenici

U svom prvom obraćanju nakon povratka iz Njujorka, predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da je u toku sprovođenje zavereničke teorije o srpskoj krivici zašto Kosovo neće sa ogromnom izvsnošću postati članica SE, kao i da zna da ćemo da izgubimo u glasanju o rezoluciji o Srebrenici u Generalnoj skupštini UN, ali da je ugled Srbije ipak odbranjen.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.