Jovanović: Vesić slagao o ugovoru za Trg Republike, neko će morati u zatvor

Ostavite komentar


  1. Ne razumem potrebu opozicije da stalno bude u medijima i da na ulicama resavaju probleme umesto u skupstini gde i primaju platu.

    1. Jovanovic moze bolje
      Izvolte gospodo pa da vidimo to bolje
      Što niste to pre pocetka radova primetili nego sada kad je sve vec uradjeno

  2. Neverovatno da i ovi tvrde da su kocke betonske, pa nisu betonske nego su granit gabro Jablanica 20/20/20 i tu nema pilem

  3. Kocke nisu betonske ne blamirajte se več konsultujte nekog inženjera pre nego izdate saopštenje, a usput može da vam objasni i zašto je došlo do propadanja kocki tj.sleganja podloge.

    1. Ne verujte svojim ocima, verujte Maji i Vesicu…
      Kako te bre nije sramota? Jel mislis da ce ovi tvoji zauvek biti na vlasti?
      Jel mislis da ce te zastititi jednog dana kad krene bezanija?

  4. Poštovanje, ispitajte malo o sličnoj situaciji u Kuli prilikom sličnog postavljanja kocki u ul. Josipa Kramera u centru grada, tada je bio presednik opštine Perica Videkanjić i oko njegovih poslova u oblasti poljoprivrede i kako je došao u zakup poljoprivrednog zemljišta, koji se vodi na ženu ili svastiku, pošten gradjanin Kule, pozdrav

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.