Jugović: Đilasov strah od najavljenog Zakona o poreklu imovine

Ostavite komentar


  1. Mozete da mrzite Djilasa koliko hoćete on ima toliko para da i taj porez koliko bude i platio neće se odraziti….

  2. Mislim da će Điki od silnog stresa, od sprovođenja zakona još više s’ uma da skrene

  3. U potpunosti podrzavam Zakon o poreklu imovine. Niko se ne sme bogatiti na tudj racun.

    1. Pa zasto su Srbi ukinuli postojeci zakon o ispitivanju porekla,osamdestih,kada je i pocelo desavanje naroda…?? To je bio signal , srpskim nacionalistima,danasnjeg profila,da pocne tzv. fatiranje,pljacka na svim nivoima….!!

  4. Zakona o poreklu imovine će se bojati mnogi koji su se obogatili na nezakonit način, naravno tu dominiraju „lideri“ tzv. Opozicije…

    1. Ivana, Luka…kompjuterizovani SNS botovi…jedna pizza iz buducnosti ili tele-prevoz…sta ce biti ovog puta?

      1. Ja bih im preporucio malo cureceg mozga, potrebniji im je od pice, sendvica a vec su se teleprontovali u bezmozgase?

  5. Prvo ko je kriv narodu što je Djilas sposoban da od ništa svojim radom stekne 200 miliona evra..Drugo jeli on kriv što Rts minute proda njemu a on po x5 ceni proda drugome…I na kraju jeli on kriv što drži Ds pod kamatom i ubire rate…Što bi rekao naš narod Kosovo je Srbija a sve ostalo Djilasovo!!!

    1. Ha, ha, pa naravno kad će se taj “Zakon“ , kao i svi ostali zakoni, sprovoditi samo na opoziciji. Uostalom i poligraf je zbog njih izmišljen…

    1. Bre, bre… taj „Zakon“ nije prošao ni u doba komunizma a nekmoli sada ! Zar će svi „političari“ /opozicija i pozicija/ , posle ovolikog pljačkanja naroda – seći granu na kojoj sede ! Smešan je naš narod a pogotovu „jurišnici“ /gologuzani/ svih stranaka i
      lidera ! Do … bol/s/a !!!!!

  6. Da je SNS stranka za ovih sedam godina pronašla i sto dinara nepravilnosti u poslovanju Đilasa do sada bi on bio u zatvoru,tako da se ne radujete unapred.Važno je da se donese zakon ,a ko će ga primenjivati otom potop.Nemojte odnah,po vašem mišljenju,da iznosite imena,o tome će se izjašnjavat razne svetske banke i države,kada računi budu blokirani.

  7. Ima razloga za strah, ne bi se reklo da je sva ta silna imovina stecena legalnim putem.

  8. Zbog straha od ovog zakona Điki i njegova svita pokušavaju na sve načine da ospore uspeh sadasnje vlasti.

  9. Ne lupetajte vise, zakona se vlast koja ga donosi nikad ne boji. Zakoni se donose da se otme od protivnika

  10. Pravilo u SNSu je što više lupaš i lažeš, smatraš da će to lakše proći kod lakovernih i naivnih glasača. Fraza, opozicija su mafijaši a i naši koji rade sa opozicijom su mafijaši, može da prodje samo kod tupavih ljudi.

  11. Opozicija misli da ce ovakvim napadima usmeriti paznju ka funkcionerima SNS, ali zakon o poreklu imovine ce utvrditi odakle pojedincima iz opozicije tolika sredstva za finansiranje napada na aktuelnu vlast.

  12. znači ko nevalja u SNS-u on je isti Đilas. Lepo zapažanje. Komunisti su se međusobno optuživali za reakciju ili za leva skretanja. Naprednjaci imaju Đilasa.

  13. Eeee….botovi i sns ovce , kako kaze nas narod “ na vuka povika a lisica …ili kako kaze “ neko “ koji ne spava nocima zbog bojkota , vec obilazi
    zatvorene knjizare , vase botovske komentare“ ni pas sa maslom ne bi
    progutao „

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.