Jutarnji list: Da li se Srbija polako priprema za najgoru moguću vest?

Ostavite komentar


  1. Ne znam kako vi, ali ja ovde vidim samo najlepše moguće vesti, a ne najgore moguće!

  2. Kosovo je izgovor za buduće ratove. Kad izgube Kosovo, a oni još ne znaju da su ga odavno izgubili. Onda će da čačkaju Crnu Goru, da bi ponovo ratovali. Kad dobiju porciju od Nato-a, onda će opet jadikovanje.

  3. Hrante sinove i saljite u vojsku, Srbiji se Kosovo oteti ne moze. Ako nema Kosova i Metohije nema ni srba ni Srbije.

  4. Sva sreca nebitno Vucic ne moze da ugura AP Kosovo u U. N cak I da hoce. Svakako jedna Kina ne blokira Kosovo zbog Srbije vec zbog onog sto predstavlja

  5. Ovakva zluradost nije odavno retka pojava kod okolnih i unutrašnjih Srbomrzitelja. Pitam ih… Znaju li oni.. Koja je to najgora moguća vest? Bolje je ne istrčavati se.

  6. Znao sam da će anglosaxonci da iskoriste šansu zbog zauzetosti Rusije Ukrainom. Može se reći da su to posledice 5okt revolucije.

  7. Значи драга браћо Срби поново смо издани и продати. Наше кости и наша крв баш нама и није толико света. Неки Срби су гинули а неки су баш њих издали и за 30 сребрњака продали.

  8. @Luka promasio si temu ali nema veze idemo dalje. Ima mnogo vise onih koji bi da ratuju i ako poturaju Srbiju kao i vi da je zeljna ratovanja, slabo ste informisani osim jednostranog.
    @5okt kruna Nato agresije, da da sigurno su to posledice 5okt dogadjanja, idi begaj.
    Ziveli

  9. Ovo su odlične vesti.
    40 godina slušam o Kosovu, 23 negiramo da smo ga izgubili, ode život, ode milion građana Srbije u beli svet, u Srbiji rastu samo korupcija i crkve.
    Dosta više.

  10. Kada vidim kako se u ovakvoj situaciji za srpsku drzavu i narod neki srbi odricu Kosova i podanicki ljube ruku koja ih stalno tlaci, sramota me je sto se i takvi nazivaju srbima!

  11. Ti isti koji su slali pre 30 godina decu da ginu u četri rata u bifšu Jugoslaviju ti isti vam kroju sudbinu zajedno sa crkvom.

  12. Када желим да прочитам нешто несмислено, ја читам коментаре.Већина је таква, част изузетцима.

  13. Mnogi misle… On veruje… On petpostavlja… Kako se veruje… Òcekuje se…
    Pa da li je moguće da se „zapadno“ novinarstvo svelo na ovakva „objašnjenja“ i „stručne“ analize navodno objektivnih medija. Ccc ko ovo prežvaće, svaka mu cast.

  14. Kosovo je instucionalna i pravna realnost van drzavnog sistema Srbije svi to znaju ali nemanu hrabrosti da to priznaju❕Kompromisom sa obe strane to se moze resiti u dobrobit srba i albanaca koji bi zajedno usli u EU

  15. Ovaj i ako potpiše nešto to sledeća vlada može da proglasi za čin izdaje pod pritiskom zapadnij hijena i poništi svaki sporazum!

  16. Mnogo gori okupatori su zauzimali Kosovo. Pitanje je samo vreme, kada ce Kosovo opet biti srpsko!

  17. Kosovo i Metohija su sastavni deo Srbije. Albanci žive na Kosovu, ako im se ne dopada, imaju matičnu državu Albaniju, pa neka biraju, najzad, Evropa i SAD neka ih udomi kod sebe kada već misle da im u Srbiji nije dobro

  18. Nemačka i Francuska su nebrojeno puta do sada pokazale kako nisu u stanju da nijedan ozbiljan proces „uzmu pod svoje“.

  19. Ma, njemu (Vučiću), treba dati 5 minuta! Da razmisli, i podnese ostavku u tom roku! Shvatili bi to, ne bi morao bilo šta i bilo kome da obrazlaže!!! Svi bi tako dočekali spas! Čak i njegove televizije i novine!!!

  20. Макрон је на чудан начин добио изборе а његова странка више нема више већину у парламенту. У обе државе немири због инфлације и енергетске кризе. Обојици се тресе фотеља па им требају поени макар на спољној политици. Руси јесу заузети али не превише. Њихова атомска подморница се шета по средоземљу и дозвољава да је виде на површини.

  21. Nemacka I Francuska ne mogu svoje drzave da sacuvaju od terrorists kamoli da donesu Mir na Kosovo Trla baba lan

  22. ako budu imali kerozina ili benzina, a ti teskasi neka naprave bolje svojim gradjanima a ne da ih vracaju u 1939-u!!!!

  23. Sve se može.Evo kako je Danas uskladio svoju uređivačku politiku sa politikom „Kosova“ i Hrvatske na veliko zadovoljstvo ovih gore.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.