Jutarnji list: Vučić od Putina dobio šta je hteo, ali njegove muke ne prestaju, slede mu dva presudna sastanka

Ostavite komentar


  1. Srbija ima pravo da brani svoje pravo i da prijateljstvo sa rusijom nemoze biti zabranjeno !!!

  2. Da li je to ona EU u čiji sastav ulazimo od 2000 godine ?
    Naravno, evo samo još Rusima da uvedemo sankcije i to je to, na pragu EU . Ili ne, čim Srbija prizna Kosovo, da , tako je! A ne, ono poglavlje čim zatvorimo, joj nije tako
    Nismo nesto dobro razumeli, aj ponovo sve od 1999, mozda bude jasnije

  3. Sigurno je samo jedno, sankcije za srbiju su 100% sigurne ,kada i kako videcemo

  4. Rusija ce biti izolovana od Evrope barem 30-40 godina, kao u doba hladnog rata. Svako opredeljenje Srbije za Rusiju je ekonomsko samoubistvo.

  5. Mirjana, a šta Srbija radi na učlanjenju u EU?
    Pitaj Vučića do kad misli da sjedi na dvije stolice?
    On liječi svoje frustracije, a narod će plaćati ceh.

  6. Srbija ne moze uci u EU i ako uvede sankcije Rusiji a (naravno da nece) jeste dok ne prizna Kosovo kao drzavu..To je jedini uslov zapada Srbiji…Sam predsednik Vucic ne moze odluciti za sankcije Rusiji i zato mislim da je odgovor u gradjanima Srbije.. Zato treba svaki stanovnik tj punoletan gradjanin da izadje i glasa na koji put Srbija da krene,ka ISTOKU ILI KA ZAPADU..

  7. To tako se dešava već 20 godina u Srbiji. Kada god Srbija treba nešto da odluči, da se promeni, da joj krene dobro, da razmišlja normalnije kao sav normalan svet… pojavi se neki Rus koji nam preti i ubacuje nam kamenčiće u naše srpske opanke. I tako godinama Srbiju drže u kanđama Rusije. Zato smo mi ostali siromašni,bedni,nerazvijeni i posebni od svih drugih. Ali možda i zaslužujemoto to siromaštvo i bedu jer jedini smo koji još uvek verujemo u Ruske laži i nihove bajke. uraaaaa

  8. Niš,ako si ti bedan i siromasan, neko nije… Ako je za tebe zapad normalan, za nekog nije… Ti hoces u EU, neko nece… Ali ti hoces da nameces tvoju logiku kao sto taj tvoj zapad hoce da namece svoju… Demokratski….

  9. Ma šta su svi zapeli na nas. Pa ima nas samo 7 miliona, nismo važni ni bitni ni Istoku ni Zapadu, ostavte nas svi na miru, ako hoćete pomozite, ako nećete ne ometajte nas!

  10. Predsednik samo neka radi po volji svog naroda i neka se ne sekira. A narodu je dosta EU ucena 30 godina.Vise nismo zainteresovani za ulazak u EU, a oni su to naše poglavlje sami otvorili, a mi sva njihova zatvorili.

  11. Svaki uspeh Vučića vas boli ča zbog toga tražite dlaku u jajetu
    Samo lenčarite i nadajte se. Srećno!

  12. prvo,narod ne zeli u eu.Drugo,bez referenduma u Srbiji o pristupanju evropskoj uniji,mozete samo da mastate o evropi.Hajde da napravimo anketu,smete li to?

  13. Zar mislite da ce posle pridruzivanja sankijama rusiji Eu rasiriti ruke, nece, jos milion zahteva i uslova je pred nama

Ostavite komentar


Politika

Stvari su na ivici, mi se borimo, velike sile se bore protiv nas: Vučić o članstvu Kosova u Savetu Evrope i rezoluciji o genocidu u Srebrenici 10

Stvari su na ivici, mi se borimo, velike sile se bore protiv nas: Vučić o članstvu Kosova u Savetu Evrope i rezoluciji o genocidu u Srebrenici

U svom prvom obraćanju nakon povratka iz Njujorka, predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da je u toku sprovođenje zavereničke teorije o srpskoj krivici zašto Kosovo neće sa ogromnom izvsnošću postati članica SE, kao i da zna da ćemo da izgubimo u glasanju o rezoluciji o Srebrenici u Generalnoj skupštini UN, ali da je ugled Srbije ipak odbranjen.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.