Kako će pobeda Trampa uticati na predsedničke izbore u Srbiji?

Vesna Pešić: Moguća obnova miloševićevsko-radikalske politike

Ostavite komentar


  1. Prvo treba Mister Trump (odn njegovi savetnici) da na geografskoj karti pronadju
    Srbiju i ako im to uspe upitaju cara Putina da li se Srbija racuna kao njihova gubernija. Ako odgovor bude pozitivan -uticace na predsednicke izbore Stradije.

  2. Ja ne znam kako je Hilari mogla da ucestvuje kao kandidat na izborima kad je zli Srbi jos 97 ubise na sarajevskom aerodromu(normalno snajperom).E moja Srbijo kratke pameti.

  3. Socioloskinja Vesna Pesic ne razume da su vec odavno na pozornici vlasti u Srbiji milosevicevsko-radikalski politikanti. Jos od onda kada je, puna hvale, jednog od njih poistovetila sa Čerčilom. Svemu tome je predhodno doprineo strasan sukob koštunjićevaca i djindjicevaca. Tako smo zakoracili u primitivnu populisticku eru vlasti bez stida iz koje se tesko izlazi. Umesto da odgovara za svoj doprinos svemu tome (moralno, strucno-eticki) ona nastupa kao znalac analiticar, muti ionako mutnu vodu, tumaci danasnjicu, i dalje opterećena svojim egom nikad zadovoljnim.
    Duško

  4. Kada jedan visoki funkcioner i pregovarač (Edita Tahiri) javno kaže da je Hitler za Albance bio bolji od Tita jer su pod fašističkom Nemačkom (Italijom) svi Albanci bili u jednoj državi Velikoj Albaniji – nikome ništa. A srpsko likovanje pobedom Trampa se već naziva pobedom desnice i Veliko-Srba… Ja znam da nam Tramp neće vratiti KiM niti u to veruje većina Srba. Ali će Tramp već od 15. januara. 2017. god. oterati na ulicu preko 7.000 funkcionera i službenika američke administracije čiji su čelnici evo 40 godina radili o glavi. Takođe će da zavrne slavinu mnogima koji su na platnom spisku USA a i danas arlauču, sprdaju se i sa prezirom govore o svom budućem poslodavcu. "Ne laje kera da selo brani već sebe hrani" je srpska narodna poslovica koja važi i za Ameriku a ponajviše za sve one koji su do sada lagodno živeli opanjkavajući i blateći Srbiju (jedna naša nevladina organizacija je za samo dve godine dobila čak 1.587.596 evra) i podmećući klipove Srpsko – Američkom prijateljstvu.

  5. Kako ovde objasniti,da je Tramp pobedio ono što u Srbiji vlada!!!Nakaradnost nazovi establišmenta,koji se na ćirilici zove elita!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.