Kako je izgledao kontramiting vlasti 1996? (VIDEO)

Autobusi iz cele države bili parkirani po centru grada pre 23 godine

Ostavite komentar


  1. Ja i moja supruga smo dolazili u Beograd na šetnje opozicije. Moj otac je bio na „Kontramitingu“ obukao sam mu najdeblju bundu i savetovao ga da se drži grupe, ali ipak je napadnut i opravo bunda mu je spasila život. Poznato je da su to bili dubini provokatori. I beogradski prevaranti su radili u tri smene, mog tasta su na BAS – u kafi stavili bensedine i čak su mu i zastavu uzeli. Srećom moje kolege vozači su ga prepoznali i dovezli za Peć. I još nešto, to je bio pravi kontra miting jer je samo kordon specijalaca razdvaja mitingaše i kontramitingaše.
    Ovako uz razliku od dvadeset četri sata to i nije kontramiting.

  2. Ovde na jednoj slici je nasa Sarajevska.Mislili smo da se ulica zatvara zbog Putina a oni zatvorili zbog njihovih autobusa da bi parkirali.Kriminal.

  3. Ovo izgleda kao u filmu Groundhog Day, gde svaki dan počinje i završava se potpuno isto. Jedina razlika je što se u Srbiji sve ponavlja zadnjih 25 godina.

  4. Sve je isto,samo policija napredovala,i odbacila domaca vozila.Prvo Pezoi,a danas se svrckaju u Skodama…Hamere,cuvaju za buduce dane…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.