Kako je moguće da EU uvede finansijske sankcije režimu Vučića a da to ne osete građani Srbije?

Ostavite komentar


  1. Pa i AV je vec uveo ekonomske sankcije svom narodu sa ovim ludackim rastom cena. Zapad je za njega mala maca.

  2. Ma sta se sekirate sve ce to Vucic kao i dosad da izvadi iz svog djepa.Vucic gradi Vucic placa Srpski narod,za Srbiju ce da osiromasi,da gladuje, da hoda u dronjcima pa ako treba i da pogone ma sve za Srbiju i Srpski narod.

  3. EU mora da strogo
    vodi računa o tom da
    ni u jednoj varijanti
    sankcija Vučićevom
    režimu,ne stradamo
    mi gradjani,protivnici
    njegovog režima.

  4. A zašto građani Srbije da ne osete? Oni glasaju za njega a ne Marsovci. Možda bi ih sankcije opametile.

  5. Pazite susjedi; jako je teško, a često i neizvedivo- nametnuti sankcije političkoj vrhuški, a ne narodu, ili da narod to ne osjeti! Jer- prvo je povezano sa drugim! Uostalom, kako iskreno reće jedan moj prethodnik;“Vi ste ti koji za njega glasate!“

  6. EU odnosno njihove gazde iz amerike su postavile vuciqa i neka ga koji menjaju. prosto.

  7. Pa,pazite… NIje poenta Vucic vec narod! Kada narod bude osetio sankcije, probudi ce se! Valjda

  8. Na poštenim izborima AV gubi!Ali kradai ucene gradana su nje gov način“pobede“Sva državnaþela MORAJU glasati za AV,inače gubè ràdna mesta!!! EVROPA mora pomoći da glasovi građana ne budu kao dusada ,POKRADENI!!!!!!’

  9. Uzmite im EXPO. Izbićete im ogromnu lovu iz džepa, a nas ćete spasti dugova.

  10. Sankcije će da oseti narod a ne vlast,njih baš briga ,puni su kao brod.Dvolično je držati,podržavati i gurati Vučića na vlasti,a za isto vreme uvoditi sankcije narodu zbog njega i njegovih.

  11. Ми говоримо о санкцијама ЕУ према Србији која је на чекању 20 а вероватно и наредних 20 година за чланство, да ли смо ми уопште чули да постоје УН које једине имају право да уводе санкције???

  12. Kako god se zvale Restrictivne mere…Evropske komisije….važno je ne prolongirati te mere…jer u suprotnom. …Vi direktno tj indirectno..prelazite preko Agresivne politike A.Vučića!!!!

  13. Lego Gedža na rudu, brine za svoju guzi u i gleda kako da komšiji crkne krava. Šta od takvog iksana, koji je zatrovan glupostima i kome je strah u kostima, možeš očekivati. Možda jarca pečenog.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.