„Kako misle da vrate Kosovo, ratom u kojem njihove glave neće stradati“: Sagovornice Danasa o Proglasu o Kosovu akademika, profesora i političara

Ostavite komentar


  1. Pročitajte istoriju i naučite ko vodi države i kako. Ko kaže da je rat opcija za odbranu Kosova? Samo vi koji biste ga se odmah odrekli kao i svoje porodice ako treba

  2. Kosovo i Metohiju nastanjuju LJUDI, nije to samo teritorija, pitajte taj narod kakva im je orijentacija?Akademici, akademici!Da li znate da u pluralizmu uvek postoji i DRUGA strana.

  3. Kad ih budemo videli naoružane sa sinovima i ćerkama i familijom pod punom ratnom opremom, i pored njih desetine hiljada isto tako spremnih muškaraca i žena, posteojene i spremne za akciju, onda – opet nećemo jer smo skoro već tamo izginuli pa ne bismo opet.

  4. A zasto bi se problem KiM resavao ratom?
    Zasto mora odmah?
    Mozemo li da cekamo?

  5. Samo se vi zanosite. Ne kraju ćemo nestati i zadnji koji ostane nek i dalje misli da je naše, niko mu ne brani

  6. Kad bi danas Amerika rekla evo Kosovomje ponovo srpsko i svi Siptari se iselili sa Kosovo, ko bi otisao od Srba da zivi tamo? Niko! Kosovo bi bilo prazna nenaeljena teritorija.

  7. Svih tih problema se trebaju resiti uz UN to bi bilo odavno mira narodu jer uz te zemlje ne reisise nista jer svega izbegavaju i narodu se cini svako zlo i sila sto svi vide i niko ne spreci zato i trebaju da reaguju i UN jer se cini zlo i sila sto nikakvog prava nemaju te zemlje da rade u tudjim zemljama to je previse !!!

  8. Od Matija Beckovica se ne cudim,Isti je taj koji pisao i Memorandum 1986 god. sa SPC i sta je dobila od tog Memoranduma ?

  9. Govore ono što narod voli da čuje a zanaju da je to nemoguće. Pa to bar ništa ne košta.

  10. Ako moj sin pogine u borbi za vraćanje kosova u sastav Srbije , meni ne treba ni Kosovo ni Srbija!

  11. Odrekli se ne odrekli. I smatrali je mi lažnom ili pravom državom oni se ne sekiraju za to ni malo. Pola sveta ih je priznalo. Njima je bitno da više nisu u zajednici niti pod suverenitet srbije. Eto samo da se zna. A mi možemo mlatit po portalima i novinama i raznim medijima i bacati narodu prašinu u oči do mile volje.

  12. Kolektivni Zapad nam od februara meseca ukazuje na legitiman put vraćanja okupiranih teritorija granatiranjem manjinskog naroda koji ne govori našim jezikom i oružanom kampanjom državnog terora. Ako važi za Ukrajinu koju podržavate, važi i za nas.

  13. Po Ustavu Srbije svaki građanin od 18 do 60gidina je obazan da se odazve vojno pozivu u slučaju rata.Ostavite prazne priče zapadne demokratije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.