Kampanju Stranke slobode i pravde u Užicu, potpisima podržali i naprednjaci: Bitno je da svi radimo u interesu Srbije

Ostavite komentar


  1. Kakva propaganda. Koja bre Evropa. Nismo mi na mesecu pa sad pravac Evropa. Kako glup naziv ali ko ga pokrece nije ni cudo. Sto Svajcerska nije u EU pa Norveska,Engleska … daj ne zamajavajte vise narod. NE u EU i tacka.

  2. Sto dalje od Evrope,prisetite se sta su nam sve radili jos od Krstaskih ratova,pa sve do danas,a insutra ce traziti da proznamo Tzv ,,Kosovo,,odnosno Veliku Albaniju.Pamet u glavu.

  3. Aj kad završite ovu kampanju o koristima EU da krenemo u sledeću; Da objasnimo narodu korist od velikih plata. Posle toga kampanja „Bolje zdrav nego bolestan“, i tako redom…

  4. Tu tzv kampanju su potpisivali iskljucivo pripadnici napredne stranke. I to ocito pokazuje sadasnju skrivenu a u buduce otvorenu privrzenost tih dveju stranaka. Sto se tice Evrope, imajte u vidu da to nikoga u Srbiji ne interesuje. Nadam se da necete cenzurisati .

  5. @Beograd – kakav klasičan spin! A zašto Poljska, Češka, Slovačka, Rumunija, Litvanija, Letonija… i još mnoge druge zemlje jesu?! Ove koje ste naveli ne mogu da se porede sa Srbijom – ni po čemu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.