Kancelarija za KiM: Cinizam“Samoopredeljenja“ prema pogromu 2004. je poziv na novi linč

Ostavite komentar


  1. Lično ne poznajem „večeg borca za istinu“ od Gosp. Petra Petkovica koji se svaki put „oglasi“ na laži koje šire „albanski šovinisti“ dok svi drugi „srpski visoki zvaničnici čute“ kao da su „oguglali“ na širenje laži „albanskih šovinista“ pa ih to više i ne iznenadjuje i smatraju da nema potrebe da reaguju a svima bi trebalo biti važno da „istina ispliva na površinu“ a ne samo Petru Petkovicu !
    Svako ko se malo „udubi“ u ono šta se sve izdogadjalo na Kosovu i šta je sve predhodilo da Kosovo danas bude ono što jeste lako ce uočiti da je ta tzv. nelegalna tvorevina stvorena na lažima „albanskih šovinista“ počevsi od „Račka“ pa naovamo !
    Da je više takvih kao što je Petar Petkovic kojima je stalo do istine i koji se srčano bori da istina ugleda svetlost dana i ako je verovati onoj narodnoj da su u „lažima kratke noge“, Kosovo bi odavno ponovo bilo u okviru Srbije, ovako bijim se da „jedna lasta ne čini prolece“ !

  2. Kancelarija za KiM nema nikakav razlog da postoji osim sto je bezpotreban trosak za poreske obveznike Srbije.Direktor kancelarije sa sedistem u Beogradu umesto na KiM nista znacajno nije uradio za nas narod tamo osim sto nam prenosi preko medija ono sto vec znamo i preko medija se prepucava sa Kurtijem.Jos jedan od brojnih partijskih kadrova na bezpotrebnoj funkciji.

  3. Kancelarija za Kosovo i Metohiju Vlade Srbije saopštila je danas da „opasna zamena teza, drskost i cinizam koji izbijaju iz svake reči današnjeg saopštenja Кurtijevog pokreta Samoopredeljenje o pogromu koji su Srbi doživeli 17. marta 2004. nije ništa drugo nego poziv na novi linč Srba“.
    Komentar: gospoda sa tzv Kancelarija za Kosovo i Metohiju Vlade Srbije, to sto je Kosovo rekao je samo jedno: ne slaze se sa tezom Beograda. Nista drugo. Proslo je vreme monopola beogradskih rezimski teza artikulisane od dezurnih kera.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.