Kandidati sa lista SNS-a pobedili u većini mesnih zajednica u Kragujevcu. ali ne u svim

Ostavite komentar


  1. Kako da ne pobede kada 90% žitelja grada Kragujevca nije ni znalo da se izbori odežavaju. Znali su samo oni koji trebaju da glasaju tj. glasači SNS-a.

  2. Ako!!! I treba da vam vladaju!!! Ca.7 posto vlada 93 posto. Samo vi cutite. Ne osnivajte nove partije, ne podrzavajte nove ljude…boli vas!!! Prst u uvo, milina!

  3. Na ulazu u zgradu se u petak pojavio spisak za izbore, pet imena, i pise obavezno zaokruziti svih pet imena. Uopste nista nije bilo sumnjivo.

  4. Tačno je, većina nije znala da ima glasanja. Šema je razrađena u svim gradovima isto, obavešteni i izlaze samo članovi SNS. Sramota.

  5. U Kutlovu su izgubili sa duplom razlikom!
    Ali uz pomoć pretnji i ucena od novo postavljene torte u gradskoj upravi,otimaju (kidnapuju) dva čoveka i u 18 h na dan izbora SNS u pristupaju (na silu) dva čoveka iz pobedničke grupe gradjana!!!
    I onda proglašavaju „veliku pobedu“ u Kutlovu!
    Sličnih stvari je bilo i u drugim mestima!

Ostavite komentar


Politika

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima 5

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima

Predsednik Kine Si Đingping je večeras, po dolasku u Beograd, poručio da mu je veiko zadovoljstvo što je u zvaničnoj poseti Srbiji "na srdačan poziv predsednika Aleksandra Vučića". Si je i u ime Vlade i naroda Kine "uputio srdačne pozdrave i najbolje želje prijateljskoj vladi i narodu Srbije" i izrazio uverenje da će poseta "biti plodonosna i otvoriti novo poglavlje u odnosima Kine i Srbije".

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.