"Kažnjena sam jer hodam uspravno"  1Foto: Twitter/DS

„Kažnjena sam zato što hodam uspravno ulicama Vršca, zato što za skupštinskom govornicom zastupam interese svih građana.

Ne delim ih na one koje su rođeni u Vršcu i one koje nisu, na žene koje su srele prave Banaćane i na one koje nisu srele prave Banaćane“ poručila je večeras Dragana Rakić na skupu u Vršcu kojim su je podržali članovi DS, građani, Pokret Dosta je bilo, kao i predstavnici civilnog sektora i građanskih udruženja ovog grada.

Predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac tom prilikom je izjavio da je Srbija, kao i Vršac pod ovom vlašću na kolenima i u kolapsu bez ideje kako će se iz njega izaći  dok god je ovaj režim na vlasti. „Mi danas nismo ovde samo zbog Dragane Rakić. Ni zbog Demokratske stranke, već zbog svih ljudi koji su se drznuli da razmišljaju naglas. Ovde sam i kao suprug i kao roditelj, ne samo kao predsednik DS. Došao sam da branim ženu koja je vaša odbornica, sa ubeđem da treba da branimo svaku ženu u Srbiji“ – rekao je Šutanovac.

 Dragana Rakić, odbornica DS u Vršcu koja je nakon autorskih tekstova, između ostalog i u Danasu,  u svojoj lokalnoj sredini napadnuta i prebačena na niže radno mesto podsetila je i da ovo nije prvi ovakav slučaj, već da je i dr Tanja Vešović smenjena sa načelničkog mesta u vršačkoj bolnici, iako je, kako kaže, podigla Vršačko porodilište, koje je prošle godine ocenjeno kao jedno od pet najboljih u Srbiji. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari