Kitarović: Svi da ispune kriterijume za EU

Ostavite komentar


  1. Plavuša se ozbiljno razgnevila. Da je bilo da se ispune svi kriteriji, Hrvatska bi već tada morala vratiti svoje "manjine" od nekoliko stotina tisuća. Šta li tek čeka BiH od ovakvih europejaca?! A cenzura neka mi uskrati pravo i da se otvoreno zabrinem i protestiram dok političari zapenuše bez problema!

  2. Srbija ispunjava sve kriterijume i očigledno je da Hrvatska ne može da prihvati činjenicu da se Srbija snažno razvija i da svojim potencijalima i razvojem je znatno iznad Hrvatske. Ja se samo pitam, kakve kriterijume uopšte i može da ispuni Hrvatska za bilo šta što je napredno!?

  3. Da nam ona to nije rekla mi ne bi znali samo što posle onakvog šovinizma sa čokoladicama ne znam otkud oni u civilizovanoj Evropi.

  4. Ja samo znam da BiH katolici (šalim se na ono BiH pravoslavci) odnosno Hrvati uz direktno mešanje hrvatske države u Mostaru sprovodi aparhejd i segregaciju (deca uče u školama koje imaju hrvatski i bošnjački deo i zasebna dvorišta) te brane deci da se mešaju.

  5. Po izjavama g.Kolinde Evropska Hrvatska kao poslednje primljena zemlja je čuvar vrednosti Evropske Unije hahahahahahhahaha

  6. Poruka je jasna, rešite u Srbiji pitanje nacionalnih manjina kao Evropska Hrvatska, po doktrini g.Ante Pavelića a projekat traje od 1941 godine i postaćete Evropska unija.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.